ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Ο Αγρ. Σύλλογος Αλεξάνδρειας για το πιστοποιητικό ορθής χρήσης φυτοπροστατευτικών σκευασμάτων

pc (Αντιγραφή)Ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών του δήμου Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε:

Αγαπητοι συναδελφοι εως σημερα 23 μαρτιου ηρθαμε σε επικοινωνια με δυο κεντρα δια βιου μαθησης σχετικα με το πιστοποιητικο ορθης χρησης φυτοπροστατευτικων σκευασματων που πρεπει να εχουν ολοι οι επαγγελματιες αγροτες εως τελη Νοεμβριου του 2015.

Παραθετουμε τις προσφορες και των δυο (με τυχαια σειρα) ωστε να διαλεξουν οι ιδιοι οι αγροτες με ποιο φορεα θα συνεργαστουν.

Ενημερωνουμε οτι και στις δυο περιπτωσεις το κοστος του παραβολου δεν αλλαζει (25 ευρω) επισης οτι η παρακολουθηση των μαθηματων δεν ειναι απαραιτητη προϋπόθεση επισης στα ηλεκτρονικα μεσα και στη σελιδα minagric.gr μπορειτε να βρειτε το ερωτηματολογιο στο οποιο θα εξεταστειτε, τελος οι εξετασεις θα πραγματοποιηθουν μπροστα σε Υ/Η.

1)RAM computer Π.Μελα 5 στην Αλεξανδρεια.

Τηλ: 23330 26770

Λειτουργει και σαν εξεταστικο κεντρο.

Οι συναδελφοι εχουν τις εξης επιλογες:

Να δωσουν μονο εξετάσεις με μια επιβάρυνση για την ωρα της εξέτασης μαθαινοντας το υλικο απο το internet.

Να ακολουθησουν τη τηλεκαταρτηση, την εκπαιδευση δηλαδη στο σπιτι το κοστος της οποιας ανέρχεται στα 30 ευρω για τα μελη μας και 50 για οσους δεν ανηκουν στο συλλογο.

Να παρακολουθησουν δυο μαθηματα των 5 ωρων στο φροντιστηριο το κοστος των οποιων ειναι 25 ευρω για τα μελη μας και 30 για οσους δεν ανηκουν στο συλλογο.

Επισης υπαρχει επιλογη παρακολουθησης των μαθηματων στην Αγ.Τριαδα για τους κατοικους της δημ.ενοτ. Μελικης και προβλέπεται να δημιουργηθουν και επιπλεον χωροι και στις υπολοιπες δημοτικες ενοτητες.

2) Τη δευτερη προσφορα την παρέχει το Κέντρο Παιδείας και Πολιτισμού-ΚΕΚ το οποίο είναι Κέντρο Δια Βίου Μάθησης με πανελλαδική εμβέλεια και ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, με έδρα και στην Ημαθία.

Και προσφερει στα μελη μας τα εξης:

• Κατάρτιση και εκπαίδευση δύο τρόπων με επιλογή καθώς όπως αναφέρεται ρητά στο νομοσχέδιο δεν είναι υποχρεωτική για τις εξετάσεις.

Α) Δύο (2) ημέρες εκπαίδευση σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο για προετοιμασία στις εξετάσεις.

Β) Τρεις ημέρες για εμβάθυνση των γνώσεων σε θέματα φυτοπροστασίας για ολοκληρωμένη κατάρτιση.

• Σε όσους δεν είναι έμπειροι στην χρήση Η/Υ μετά από συνεννόηση προσωπική εκμάθησης του περιβάλλοντος των εξετάσεων στο Η/Υ και πρακτική εξάσκηση στα ερωτήματα του Υπουργείου.

• Δωρεάν απεριόριστη πρακτική εξάσκηση στα ερωτήματα και την εφαρμογή του υπουργείου.

• Δωρεάν έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό με τα θέματα των εξετάσεων για μελέτη και πρακτική εξάσκηση.

• Επιλογή τόπου που θα μπορούν να παρακολουθήσουν την εκπαίδευση.

• Πιστοποιημένες εξετάσεις.

• Ενημέρωση και υλικό για τις εξελίξεις στο χώρο της φυτοπροστασίας, μέσου του Αγροτικού Συλλόγου.

Τα παραπάνω έχουν κόστος πενήντα ευρώ (50) συν το ισχύον παράβολο, όπως αυτό ορίζεται από το Υπουργείο και ισχύει για τα μέλη του Συλλόγου και εφόσον δεν υπάρξουν διαφοροποιήσεις στα έως σήμερα ισχύοντα στη νομοθεσία.

Για περισσοτερα μπορειτε να απευθυνθειτε στο Κο Τσαγιοπουλο Αντωνη στο τηλ: 6972729961

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *