ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Αποκλειστικό: Μετά τον Ισαάκ Χαλκίδη δείτε ποιος παραιτείται από την παράταξη Γκυρίνη! (φώτο)

qqq (Αντιγραφή)Στις 31 Ιανουαρίου ο μέχρι τότε αντιδήμαρχος Ισαάκ Χαλκίδης είχε δηλώσει την παραίτησή του με ένα κείμενο στο οποίο εξέφραζε την δυσαρέσκειά του για την πολιτική του δημάρχου (διαβάστε το κείμενο εδώ).

Δύο μήνες μετά, ο…. στενός συνεργάτης, παιδικός φίλος και κουμπάρος του Παναγιώτη Γκυρίνη εμφανίζεται φανερά δυσαρεστημένος από την πολιτική που ακολουθεί ο δήμαρχος και οι συνεργάτες στα θέματα διοίκησης.

Πρόκειται για τον Στέφανο Γκιουρτζή ο οποίος είναι ο δεύτερος από την παράταξη Γκυρίνη που μέσα σε διάστημα 8 μηνών εγκαταλείπει τον δήμαρχο.

Μάλιστα συγκεκριμένες πληροφορίες αναφέρουν πως η παραίτηση του κ. Γκιουρτζή βρίσκεται ήδη στα χέρια του αντιδημάρχου Νίκου Αλεξόπουλου ο οποίος αναπληρώνει τον δήμαρχο όσο εκείνος βρίσκεται στις Βρυξέλλες. Η παραίτηση του Στέφανου Γκιουρτζή αναμένεται να γίνει αποδεκτή με την επιστροφή του δημάρχου και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ο Στέφανος Γκιουρτζής θα καθίσει δίπλα στον Κίμωνα Παράσχου από την απέναντι πλευρά των εδρών ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Οι λόγοι όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, της παραίτησης του Στέφανου Γκιουρτζή δεν έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο αυτό που αφήνεται να εννοηθεί, είναι η δυσαρέσκειά του για την μη αξιοποίησή του κ. Γκιουρτζή σε διοικητικές θέσεις προέδρων και αντιδημάρχων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *