ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Στα τραπεζοκαθίσματα αναφέρθηκε ο Σάκης Κούγκας – τι απάντησαν Γκυρίνης – Σταυρής (βίντεο)

kougkas (Αντιγραφή)Το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων έφερε στο δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Σάκης Κούγκας. Ο κ. Κούγκας αναφερόμενος στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ρώτησε σχετικά με την κατάσταση των καφετεριών στον πεζόδρομο και μέχρι να εφαρμοστεί η οποιαδήποτε κανονιστική από την πλευρά του δήμου και να παρθούν οι αποφάσεις, είπε πως οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Γκυρίνη οι οποίοι έχουν μαγαζιά στον πεζόδρομο, καλό θα ήταν να εφαρμόζουν την παλιά κανονιστική.

Παίρνοντας τον λόγο ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης απάντησε πως μέχρι να υπάρξει η σχετική απόφαση της νέας διοίκησης, εφαρμόζεται η παλιά κανονιστική των ημερών της διοίκησης του κ. Κούγκα. Παρόλα αυτά ο δήμος δεν είναι υποχρεωμένος να ελέγχει τα μαγαζιά, όπως είπε ο δήμαρχος, αλλά η αστυνομία. Όσον αφορά τους καταστηματάρχες οι οποίοι είναι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, είναι άψογοι, είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος. Κλείνοντας ο Παναγιώτης Γκυρίνης είπε πως θα υπάρξει νέα κανονιστική από την δική του παράταξη για τα μαγαζιά, το θέμα των οποίων θα εξεταστεί με κάθε λεπτομέρεια για να μην υπάρξουν αδικίες και να διευκολυνθούν οι δημότες για να περπατάνε ελεύθερα και οι καταστηματάρχες να κάνουν τη δουλειά τους.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος και καταστηματάρχης του πεζόδρομου Μανώλης Σταυρής ο οποίος είπε πως τα μαγαζιά των συμβούλων της παράταξης Γκυρίνη δεν έχουν βγάλει ούτε σκαμπό έξω από τα όρια της κανονιστικής του κ. Κούγκα.

Δείτε τα βίντεο με τις τοποθετήσεις του δημάρχου και του Μανώλη Σταυρή:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *