ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ posted by

Γενική Συνέλευση και κοπή βασιλόπιτας στον Αμάραντο στην Αλεξάνδρεια (φώτο)

Γενική Συνέλευση και κοπή βασιλόπιτας στον Αμάραντο στην Αλεξάνδρεια (φώτο)

Σε μια πραγματικά πολύ ωραία ατμόσφαιρα στην αίθουσα του Λαογραφικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου “Ο ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ” πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική του Γενική Συνέλευση. Με επικοδομητικούς διαλόγους ανάμεσα στο Δ.Σ. και τα μέλη έγινε μια γενικότερη αναδρομή στην πορεία του Συλλόγου, τους άξονες δράσης, την οργάνωσή του, την οικονομική του σταθερότητα, και την γενικότερη προσφορά του στον πολιτισμό της πόλης μας.

Ο απολογισμός έκλεισε με την ευχή αυτός ο Σύλλογος να μην χαθεί, να συνεχίσουν τα μέλη και οι φίλοι, παλαιότεροι και νεότεροι, να τον στηρίζουν ώστε να συνεχίσει να προσφέρει αυτά που γνωρίζει και μπορεί πάντα με σεβασμό σε μέλη, φίλους και θεσμούς.

Ακολούθησε αναλυτικός οικονομικός απολογισμός, ο οποίος έδειξε πως οι επιλογές του Δ.Σ., στην ευαίσθητη αυτή περίοδο, της γενικής κρίσης, και ο πολύ καλός οικονομικός προγραμματισμός της χρονιάς, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη είσπραξη από συνδρομές μελών και με ελάχιστο κέρδος από τα τμήματα του χορευτικού καλύπτονται με αξιοπρέπεια τα λειτουργικά έξοδα και όχι μόνο.

Αμέσως μετά έκοψαν την πίτα και ακολούθησε ένα μικρό γλέντι με παραδοσικαούς χορούς και εδέσματα. Τυχερή του φλουριού ήταν η κα Τζουβάρα, η οποία παρέλαβε και το δωράκι της.

Ο Σύλλογος “ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ” σας προσκαλεί στο καθιερωμένο, πλέον, άναμμα του Φανού, που θα γίνει την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 7:30 το απόγευμα, στην πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού, μπροστά από την αίθουσα του συλλόγου. Για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Αποκριά και να ξεφύγουμε για λίγο από τα καθημερινά μας προβλήματα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Comment

  • Στην εκδηλωση του αμαραντου διεκρινα κι εναν φτωχο μονο μαραμενο καουμπου!
    Υγ ποιος ειναι? Ο ευρων κερδιζει τραπεζι απο τους συμβουλους του -μαραμενου-στο πρασινα αλογα-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *