ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Κ. Παράσχου: Έχω 4 ερωτήματα στον δήμαρχο – Π. Γκυρίνης: Ρωτήστε τον αντιδήμαρχο γιατί παραιτήθηκε (βίντεο)

kimwn (Αντιγραφή)Έντονα λογομάχησαν στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής ο δημοτικός σύμβουλος Κίμωνας Παράσχου και ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης.

Ο κ. Παράσχου ξεκίνησε την τοποθέτησή του διαβάζοντας κείμενο του Τάσου Τασιόπουλου με τίτλο “Βάρεσαν διάλυση” από τις 16 Ιουνίου 2014 (κλικ για το κείμενο ΕΔΩ). Στη συνέχεια ο κ. Παράσχου απευθυνόμενος στον δήμαρχο έθεσε 4 ερωτήματα σχετικά με τη λειτουργία του δήμου και στην ουσία μιλώντας για τις παραιτήσεις των δύο αντιδημάρχων Χαλκίδη – Αλεξόπουλου λέγοντας πως αν γραφόταν το κείμενο σήμερα ο τίτλος θα ήταν “Βαρέσαμε διάλυση”.

Παίρνοντας τον λόγο ο δήμαρχος ανέφερε πως οι ερωτήσεις του Κίμωνα Παράσχου θα έπρεπε να γίνουν τόσο στον κ. Τασιόπουλο όσο και στους αντιδημάρχους που παραιτήθηκαν. Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι συγκεκριμένο και να κάνετε κριτική στη διοίκηση, να το κάνετε. Ό,τι αφορά άλλους να ρωτήσετε τους ίδιους, είπε ο δήμαρχος. Ο σκοπός σας είναι άλλος και δεν βρήκατε άλλον τρόπο να ρωτήσετε. Ο καθένας μπορεί να κάνει κρίσεις, εσείς αν θέλετε να ρωτήσετε τους ίδιους από τους οποίους ζητάτε απαντήσεις, είπε εκτός των άλλων ο δήμαρχος που συμπλήρωσε πως όταν παραιτήθηκε ο κ. Παράσχου από την Οικονομική Επιτροπή, ουδείς από την συμπολίτευση ασχολήθηκε με το θέμα.

Εγώ όταν κάποιος δημοτικός σύμβουλος παραιτείται μιλάει για σύγκρουση αντιλήψεων, για εμπόδια στην άσκηση καθηκόντων, για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις, για μη στήριξη από τον δήμαρχο, απαξίωση των συνολικών οργάνων και παρεμβάσεις εξωθεσμικών προσώπων, οφείλω σαν δημοτικός σύμβουλος να θέσω αυτά τα ερωτήματα, είπε ο κ. Παράσχου.

Ο δήμαρχος έκλεισε λέγοντας πως αν ο κ. Παράσχου ανησυχούσε για το μέλλον του δήμου, θα έμενε στην Οικονομική Επιτροπή να παλέψει για το καλό του δήμου. Την κριτική να την κάνετε πρωτίστως στον εαυτό σας και μετά σε όλους τους άλλους, είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *