ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Εκνευρισμός δημάρχου, Σπυρίδη και Μοσχοπούλου για μία γεωπόνο του δήμου (βίντεο)

dimarxeio (Αντιγραφή)Εκνευρισμό μεταξύ του δημάρχου, του Γιώργου Σπυρίδη και της Όλγας Μοσχοπούλου προκάλεσε το θέμα δυνατότητας σε γεωπόνο του δήμου Αλεξάνδρειας να γίνει προϊσταμένη στο Τμήμα Πληροφορικής του δήμου.

Ο Γιώργος Σπυρίδης διαβάζοντας αναλυτικά το πρώτο θέμα του δημοτικού συμβουλίου της Παρασκευής ζήτησε να μάθει αν η τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου Αλεξάνδρειας αφορά συγκεκριμένους υπαλλήλους.

Αν δεν θέλετε να τον ψηφίσετε τον κανονισμό, μην τον ψηφίζετε απάντησε ο δήμαρχος, που συμπλήρωσε πως φέραμε τον κανονισμό για να τον ψηφίσουμε και θα τον ψηφίσουμε. Πρόκειται για μία υπάλληλο που είναι καλή στη δουλειά της και θέλουμε να της δώσουμε την ευκαιρία να εξελιχθεί, είπε ο Π. Γκυρίνης.

H Όλγα Μοσχοπούλου παίρνοντας τον λόγο είπε πως το Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής είναι συγκεκριμένο και έχει πτυχιούχους ΠΕ που έχουν σχέση με την πληροφορική και όχι άλλων ειδικοτήτων. Είναι πρόκληση είπε η κ. Μοσχοπούλου να υπάρχει κάτι τέτοιο στον δήμο, δεν ζητάμε γεωπόνο για ΠΕ Πληροφορικής είπε κλείνοντας η πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

Αναφέρθηκε η πρόταση να ψηφιστεί ο κανονισμός με την εξαίρεση του θέματος της γεωπόνου, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό από την πλειοψηφία που πέρασε το θέμα κατά πλειοψηφία. Το θέμα καταψηφίστηκε από την αντιπολίτευση και τον πρώην αντιδήμαρχο και δημοτικό σύμβουλο Ισαάκ Χαλκίδη.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *