ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Ευχαριστήριο του 7ου Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας σε γονείς και την Κατερίνα Κλεάρχου

katerina (Αντιγραφή)Το 7ο Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας επισκέφθηκε η κ. Κλεάρχου Κατερίνα, στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος ευέλικτης ζώνης με θέμα: « Λαϊκή Παράδοση – Ήθη και Έθιμα του τόπου μας ».

Η κ. Κλεάρχου αφηγήθηκε στους μικρούς μαθητές τέσσερα παραδοσιακά παραμύθια ενώ οι μαθητές συμμετείχαν κατά την αφήγηση με κίνηση και τραγούδια.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 7ου Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας ευχαριστεί θερμά την κ. Κλεάρχου για αυτή την ξεχωριστή εμπειρία.

Οι μαθητές και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 7ου Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας ευχαριστούν θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων  για τη συμμετοχή και  συμβολή του στην αποπεράτωση διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του νηπιαγωγείου στα πλαίσια υλοποίησης του σχεδίου δράσης ΄΄Ομορφαίνω την αυλή του σχολείου μου΄΄ που υλοποιήθηκε κατά τη σχολική περίοδο 2014-2015. Επίσης ευχαριστούμε την τοπική κοινωνία για την ευαισθητοποίηση της στην αγορά λαχείων σχετικά με τη διεκπεραίωση του έργου καθώς και το Δήμο Αλεξάνδρειας που στήριξε την προσπάθεια μας.

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *