ΚΟΣΜΟΣ posted by

Έρχεται ο Βασίλης Καρράς στην Αλεξάνδρεια – τι απαντάει η ΚΕΔΑ για τον Ρέμο

Έρχεται ο Βασίλης Καρράς στην Αλεξάνδρεια – τι απαντάει η ΚΕΔΑ για τον Ρέμο

karras1 (Αντιγραφή)Σύμφωνα με ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα facebook του Βασίλη Καρρά, στο πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων αναφέρει και την πόλη της Αλεξάνδρειας στις 8 Ιουλίου ημέρα Τετάρτη.

Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της ΚΕΔ Αλεξάνδρειας Στέφανο Δελιόπουλο ο οποίος μας είπε πως πραγματικά οι συζητήσεις με τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο απλά περιμένει κάτι ακόμα για να κλείσει το deal και να ανακοινωθεί επίσημα.

Ο κ. Δελιόπουλος διευκρίνισε πως η καθυστέρηση της ανακοίνωσης του προγράμματος των καλοκαιρινών εκδηλώσεων οφείλεται στο γεγονός πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του κλείνουν συμφωνίες για το καλοκαίρι με μηδαμινό ρίσκο αφού στην ουσία ο δήμος θα παραχωρήσει τον χώρο του αμφιθεάτρου στους καλλιτέχνες (μουσικές και θεατρικές παραστάσεις) και εκείνοι θα έχουν να κάνουν με έσοδα και έξοδα των παραστάσεων.

Σκοπός μας είναι να μην ζημιωθεί καθόλου οικονομικά ο δήμος και οι πολίτες αλλά ταυτόχρονα να έχουμε πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων το καλοκαίρι, συμπλήρωσε ο Στέφανος Δελιόπουλος.

Σε ερώτησή μας σχετικά με την ακύρωση της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ παραδέχτηκε πως υπήρξε προφορική συμφωνία με την μάνατζερ του Αντώνη Ρέμου και πράγματι ο γνωστός τραγουδιστής είχε δώσει το ΟΚ για να έρθει στην Αλεξάνδρεια. Παρόλα αυτά η συναυλία ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή από την μάνατζερ του Ρέμου λόγω ακύρωσης μεγάλης χορηγίας στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *