ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Οδός Σταύρου Νιάρχου o δρόμος μπροστά στο κτίριο των Παιδιών της Άνοιξης

Οδός Σταύρου Νιάρχου o δρόμος μπροστά στο κτίριο των Παιδιών της Άνοιξης

egkainia (Αντιγραφή)Με απόφαση δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας ο δρόμος μπροστά στο νέο κτίριο των Παιδιών της Άνοιξης στην Αλεξάνδρεια ονομάστηκε σε οδός Σταύρου Νιάρχου.

Με έγγραφο το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας πρότεινε την ονοµασία της οδού η οποία διέρχεται μπροστά από το κτίριο στο οποίο στεγάζεται, σε οδό «Σταύρου Νιάρχου» καθώς τον Ιούνιο του 2012 το Ίδρυµα Σταύρος Νιάρχος ενέταξε το Μικτό Κέντρο ΑµΕΑ στους δωρεοδόχους του προγράµµατος της τριετούς πρωτοβουλίας ενάντια στην κρίση.

Η συγκεκριµένη δωρεά αφορούσε στην απόκτηση δυο καινούριων λεωφορείων δυναµικότητας 19 και 21 θέσεων αντίστοιχα για την κάλυψη της ανάγκης µεταφοράς των παιδιών προς και από το Κέντρο καθώς και στην κατασκευή νέων κτιριακών εγκαταστάσεων συνολικού εµβαδού 1.250 τ.µ..

Η ως άνω δωρεά βοηθά στην καλύτερη και σύγχρονη λειτουργία του Μικτού Κέντρου ΑµΕΑ καθώς καλύπτει τις ανάγκες των ΑµΕΑ και των οικογενειών τους.

Το θέμα πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας κατά πλειοψηφία. Δεν το ψήφισαν ο Γιώργος Σπυρίδης και ο Χρήστος Αλευράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *