ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Για 2 ώρες κλειστή την Κυριακή η έξοδος για Αθήνα από τον κόμβο Κλειδίου

Για 2 ώρες κλειστή την Κυριακή η έξοδος για Αθήνα από τον κόμβο Κλειδίου

egnatiathessaloniki (Αντιγραφή)Η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοίνωσε:

Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια εκτάκτων εργασιών καθαίρεσης και απομάκρυνσης των καλωδίων του δικτύου μέσης τάσης του υπό κατασκευή Α/Κ Αιγινίου.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Απαγορεύουμε την κυκλοφορία και τη στάση παντός είδους οχημάτων στον Α/Κ Κλειδίου, στο ρεύμα κατεύθυνσης από Βέροια προς Αθήνα [απαγόρευση εισόδου στον Αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης (ΠΑΘΕ)], από 06.00΄πμ έως 08:00΄πμ ώρα της Κυριακής 19-07-2015 ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών σε περίπτωση που αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα για τα οχήματα με κατεύθυνση από Βέροια προς Αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης (ΠΑΘΕ), θα διεξάγεται με εκτροπή, μέσω του Α/Κ Νησελίου Αλεξάνδρειας, στην Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας – Κατερίνης, και από Α/Κ Μεθώνης θα εισέρχονται στον προαναφερόμενο Αυτοκινητόδρομο.

Οι ρυθμιστικές και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν σύμφωνα με εγκεκριμένες μελέτες βάσει της ΔΙΠΑΔ/ΟΙΚ/502-09/07/2003 Απόφασης Υπουργού ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., με ευθύνη και μέριμνα αναδόχου εταιρείας, «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.», προς έγκαιρη ενημέρωση οδηγών.

Το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας εξουσιοδοτείται για τη λήψη πρόσθετων μέτρων κυκλοφοριακής ασφάλειας, εφόσον απαιτηθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *