ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στην Αλεξάνδρεια για την λαμπαδηδρομία της Τετάρτης 16/09

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στην Αλεξάνδρεια για την λαμπαδηδρομία της Τετάρτης 16/09

police5-600x340Η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοίνωσε:

Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά την διεξαγωγή της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας την Τετάρτη 16-9- 2015.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Την κυλιόμενη διακοπή της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων στο κάτωθι δημοτικό οδικό δίκτυο την 16/9/2015 και κατά τις ώρες από 18:00΄ έως 21:00΄. :

α) Επί των οδών Αριστοτέλους και Εθνικής Αντίστασης, από τη συμβολή τους με την οδό Δ. Βετσοπούλου έως τη συμβολή τους με την οδό Μακεδονομάχων.

β) Επί της οδού Μακεδονομάχων από τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντίστασης έως τη συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου.

γ) Επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου από τη συμβολή της με την οδό Μακεδονομάχων έως τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.

δ) Επί της οδού Δ. Βετσοπούλου από τη συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες διακοπής της κυκλοφορίας, θα διεξάγεται από το παρακαμπτήριους οδούς με μέριμνα του Α.Τ. Αλεξάνδρειας.

Σε όλη την ανωτέρω διαδρομή, οι συμμετέχοντες, τόσο οι πεζοί αθλητές όσο και οι εποχούμενοι μοτοσικλετιστές θα κινούνται στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας ακολουθώντας τις υποδείξεις των στατικών τροχονόμων και θα ακολουθούν τον προπομπό του Α.Τ. Αλεξάνδρειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *