ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Τσαρτσάνης: Να μην υπάρξει θέμα με την ζέστη στα σχολεία – Γκυρίνης: Θα θερμαίνονται πλήρως οι αίθουσες

Τσαρτσάνης: Να μην υπάρξει θέμα με την ζέστη στα σχολεία – Γκυρίνης: Θα θερμαίνονται πλήρως οι αίθουσες

ttsΤο θέμα της θέρμανσης των σχολικών αιθουσών του δήμου Αλεξάνδρειας έφερε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του δήμου Αλεξάνδρειας το μεσημέρι της Παρασκευής 25/09 ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας Γιάννης Τσαρτσάνης.

Ο κ. Τσαρτσάνης απευθυνόμενος στον δήμαρχο ζήτησε τα καλοριφέρ στις σχολικές αίθουσες να καίνε σε όλη τη διάρκεια της σχολικής ημέρας και να μην παρατηρούνται φαινόμενα τα παιδιά να είναι με μπουφάν στις τάξεις επειδή τα καλοριφέρ έκλεισαν νωρίτερα από την αποχώρησή τους από το σχολείο.

Παίρνοντας τον λόγο ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης ξεκαθάρισε πως κατά την περσινή σχολική περίοδο επί της δικής του διοικήσεως δεν προέκυψε κανένα ζήτημα με την θέρμανση. Ουδέποτε δώσαμε οδηγία να κλείνουν τα καλοριφέρ νωρίτερα ούτε να καίνε στο μισό, είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος ο οποίος πρόσθεσε πως προτροπή της διοίκησης ήταν και είναι οι αίθουσες να θερμαίνονται πλήρως. Δεν ζητήσαμε βέβαια να ξεχνάνε το καλοριφέρ ανοιχτό κάνοντας σπατάλες, αλλά ουδέποτε ζητήσαμε να κλείνουν νωρίτερα είπε ο Παναγιώτης Γκυρίνης.

Κλείνοντας ο δήμαρχος διευκρίνισε πως λόγω του γεγονότος πως ο προμηθευτής είναι ένας για όλα τα σχολεία, είναι πιθανό να παρατηρήθηκε καθυστέρηση μέχρι να εφοδιαστούν όλες οι σχολικές μονάδες καθαρά λόγω χρόνου και αποστάσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *