ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Μετρήσεις Σακχάρου και συμβουλές πρόληψης σε ηλικιωμένους από το πρωί στην Αλεξάνδρεια (φώτο)

Μετρήσεις Σακχάρου και συμβουλές πρόληψης σε ηλικιωμένους από το πρωί στην Αλεξάνδρεια (φώτο)

pantopoulos1Με αφορμή την 1η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία, το Πρόγραμμα ΄΄Βοήθεια στο Σπίτι΄΄του δήμου Αλεξάνδρειας που υλοποιείται μέσω του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας (ΟΠΑΚΟΜ) του δήμου μας με πρόεδρο τον κ. Παντόπουλο Αθανάσιο, υλοποίησε το πρωί της Πέμπτης ανοιχτή δράση προς τους δημότες.

Η δράση είχε ως στόχο την ενημέρωση, την πρόληψη και την κοινωνική συμμετοχή των ηλικιωμένων αλλά και την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων  για θέματα που αφορούν την Τρίτη Ηλικία.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν μετρήσεις ζωτικών σημείων και Σακχάρου σε ηλικιωμένους και δόθηκαν συμβουλές πρόληψης, ενώ παράλληλα μοιράστηκαν φυλλάδια για την ενημέρωση των πολιτών για το «τι είναι το Βοήθεια στο Σπίτι, τι προσφέρει, σε ποιους απευθύνεται και πόσο σημαντικό είναι να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ΔΩΡΕΑΝ».

Δείτε εικόνες από την δράση και την επίσκεψη του δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη στον χώρο της υλοποίησης της σημαντικής αυτής δράσης. Ο δήμαρχος μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους για την συγκεκριμένη και άξια αυτή προσπάθεια.

Πριν την έναρξη της δράσης ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΟΜ Σάκης Παντόπουλος μοίρασε σε όλες τις κυρίες του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι από ένα τριαντάφυλλο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *