ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στην Αλεξάνδρεια την Κυριακή για την Απελευθέρωση

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στην Αλεξάνδρεια την Κυριακή για την Απελευθέρωση

dromoi-600x340Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκε:

Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά την διάρκεια εορτασμού της Επετείου Απελευθέρωσης της πόλης της Αλεξάνδρειας. 

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

– Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης παντός είδους οχημάτων, από ώρα 08:00 της 18-10- 2015 έως το πέρας των εκδηλώσεων, καθώς και την προσωρινή και κυλιόμενη από διασταύρωση σε διασταύρωση διακοπή της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων, κατόπιν απόφασης του επικεφαλής των μέτρων του Α.Τ. Αλεξάνδρειας στο κάτωθι αναφερόμενο δημοτικό οδικό δίκτυο και μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων. 

α) Επί της οδού Μακεδονομάχων από τη συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου & 28ης Οκτωβρίου έως και τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντίστασης. 

β) Επί της οδού Εθνικής Αντίστασης από τη συμβολή της με την οδό Μακεδονομάχων έως και τη συμβολή της με την οδό Νικολάου Πλαστήρα & Αριστοτέλους. 

γ) Επί της οδού Αριστοτέλους από τη συμβολή της με την οδό Νικολάου Πλαστήρα έως και τη συμβολή της με την οδό Βετσοπούλου. 

– Ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με μέριμνα του Δήμου Αλεξάνδρειας. 

– Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από το λοιπό οδικό δίκτυο. 

– Μετρά ρύθμισης της κυκλοφορίας θα ληφθούν από το Α.Τ. Αλεξάνδρειας. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *