ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Φορολόγηση με βάση τα στρέμματα ζητούν οι αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας

Φορολόγηση με βάση τα στρέμματα ζητούν οι αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας

agromachineΑντιπρόταση, να φορολογούνται με βάση τα στρέμματα που κατέχουν και μάλιστα από το πρώτο ευρώ, και έτσι να μην χρειαστεί να τηρούν βιβλία εσόδων-εξόδων, πρόκειται να στείλουν τις επόμενες ημέρες οι αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας στα υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Οικονομικών, όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος της Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών, ροδακινοπαραγωγός, Κώστας Λιολιόπουλος.

Την απόφαση πήραν απόψε, στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποίησαν οι αγρότες στην Ημαθία. Παράλληλα, οι ίδιοι αποφάσισαν να ζητήσουν συνάντηση με τους αρμόδιους υπουργούς προκειμένου να συζητήσουν τη πρόταση που θα καταθέσουν και όπως τόνισε ο κ. Λιολιόπουλος «δεν θέλουμε να μην συμμετέχουμε στην προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι οι Έλληνες και να εξαιρεθούμε των φόρων, αλλά ζητούμε δίκαια μέτρα, που δεν θα μας αφανίσουν».

Πάντως, το κλίμα στους κόλπους των αγροτών είναι τεταμένο και μερίδα αυτών ζητούν άμεσα να οργανωθούν κινητοποιήσεις, κάτι που δεν αποκλείουν να πράξουν εφόσον δεν υπάρξει η συνεργασία που ζητούν.

agelioforos.gr

Seleo.gr News

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *