ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Προπονητήριο πυγμαχίας και γυμναστικής στην Αλεξάνδρεια (φώτο)

Προπονητήριο πυγμαχίας και γυμναστικής στην Αλεξάνδρεια (φώτο)

DSCF6062Ένας σύγχρονος πολυχώρος γυμναστικής δημιουργήθηκε στην Αλεξάνδρεια στην οδό Νικολάου Πλαστήρα 22. Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ – BOXING GYM» ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της εποχής αλλά και του καθένα ξεχωριστά, σε συνδυασμό με την πολυετή πείρα των προπονητών που διαθέτει, προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες εκμάθησης, τεχνικής και εκγύμνασης σε μικρούς, μεγάλους, άντρες και γυναίκες.

Στον Σύλλογο «ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ – BOXING GYM» μπορείτε να διδαχθείτε πολεμικές τέχνες όπως η πυγμαχία και το kick boxing. Και οι δύο πολεμικές τέχνες διδάσκονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πλήρως εξοπλισμένο (ρίνγκ, ειδικά όργανα), μοναδικό για τα δεδομένα του νομού Ημαθίας.

Στον πολυχώρο «ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ – BOXING GYM» λειτουργεί αυτόνομος χώρος όπου παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα ή σε ολιγομελή γκρουπ Yoga και Pilates. Οι πρακτικές αποσκοπούν στη θεραπεία του σώματος μέσω της ευθυγραμμισμένης ενδυνάμωσης, στην επέκταση της ζωτικής ενέργειας μέσω των αναπνευστικών πρακτικών, στη ψυχική γαλήνη και πνευματική ισορροπία. Απευθύνονται σε όποιον αναζητά μια ποιοτική πρακτική και μια αρμονική σχέση μεταξύ σώματος και νου.

Στον Σύλλογο «ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ – BOXING GYM» θα βρείτε όργανα γυμναστικής, ποδήλατα, διαδρόμους και βάρη για την καλύτερη εκγύμναση του σώματός σας.

Οι τιμές των συνδρομών στον Αθλητικό Σύλλογο «ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ – BOXING GYM» είναι προσαρμοσμένες σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε μέλους ξεχωριστά.

Επισκεφτείτε μας στη Νικολάου Πλαστήρα 22. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6939917099

Facebook: Κάντε κλικ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *