ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Απόλυτη επιτυχία για τους παίδες του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας

Απόλυτη επιτυχία για τους παίδες του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας

gaspaidesΜε απόλυτη επιτυχία ολοκλήρωσε την πορεία της, η παιδική ομάδα του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας στην πρώτη φάση του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ. Έτσι κατάφερε να φέρει εις πέρας τον αρχικό της στόχο, πετυχαίνοντας μάλιστα και το απόλυτο των νικών σε όλους της τους αγώνες.

Οι αθλητές της ομάδας πέτυχαν κάτι πολύ σημαντικό καθώς προκρίθηκαν στις 6 καλύτερες ομάδες της ένωσης. Επίτευγμα που είχε να σημειωθεί για αρκετά χρονιά, αποδεικνύοντας την μεθοδική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρονιά στις ακαδημίες του συλλόγου.

Την Κυριακή 2/2 ξεκινάει η τελική φάση με πρώτο αντίπαλο τον ΑΟΚ Βέροιας στο κλειστό του Μακροχωρίου. Οι αθλητές που απαρτίζουν την παιδική ομάδα του ΓΑΣ είναι:

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: (Γκιζάρης) Παπαγεωργίου, Θεοδορίδης, Κοτούλας, Λιόλιος, Μπαγιώκας, Νταμτσιόπουλος, Περπερίδης, Παπαθεωδόρου, Εξαρχόπουλος, Σιτσάνης, Φιλιππόπουλος, Θεωδορίδης, Στάχταρης, Τσαγκαράκης, Γκλεζάκος, Πετρόπουλος.

Αλεξάνδρεια-Γιδάς: Ευχαριστούμε τον Στέλιο Γκότση για την άμεση και λεπτομερή ενημέρωση σχετικά με την πορεία των ομάδων του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *