ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Στις κινητοποιήσεις των αγροτών Αλεξάνδρειας βρέθηκε ο Παν. Γκυρίνης

Στις κινητοποιήσεις των αγροτών Αλεξάνδρειας βρέθηκε ο Παν. Γκυρίνης

IMG_2724Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης επισκέφθηκε την συγκέντρωση των αγροτών στην δυτική είσοδο της Αλεξάνδρειας χτες το μεσημέρι δείχνοντας εμπράκτως την συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα τους.

Ο κ. Γκυρίνης, αγρότης ο ίδιος, γνωρίζει πολύ καλά το αγροτικό πρόβλημα και βιώνει τον αγώνα αυτής της πολύπαθης τάξης να κρατηθεί όρθια απέναντι στις καιρικές αντιξοότητες, τις αδηφάγες διαθέσεις της ανεξέλεγκτης και χωρίς κανόνες πολλές φορές, αγοράς κλπ.

Η επίσκεψή του είχε ως αφορμή την παράλογη επιμονή της Κυβέρνησης να επιτεθεί και να τιμωρήσει την αγροτική τάξη και ιδιαίτερα τους μικροαγρότες που αυτομάτως μετατρέπονται σε επιτηδευματίες και θα φορολογούνται άγρια.

Ο Π. Γκυρίνης συναντήθηκε στον χώρο της συγκέντρωσης των αγροτών με το διοικητικό συμβούλιο του δυναμικού Συλλόγου Γεωργών Αλεξάνδρειας και διαπιστώθηκε σύμπτωση απόψεων.

IMG_2718Αμέσως μετά έκανε την παρακάτω δήλωση:

«”Δεν με βρίσκουν σύμφωνο τα μέτρα, είναι άδικα και καθόλου λειτουργικά. Κανείς δεν λέει να μην φορολογούμαστε γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζεις κι εγώ αγρότης είμαι. Θέλουμε να φορολογούμαστε αλλά όχι με αυτόν τον τον τρόπο που δείχνει μια τιμωρητική διάθεση του υπουργείου απέναντί μας και μας συμπεριφέρεται με καχυποψία.

Είμαι εδώ παρών, δίπλα στον αγώνα των αγροτών του δήμου και δεσμεύομαι ότι τόσο στο πρόγραμμά του συνδυασμού μας που θα παρουσιάσουμε σε λίγο διάστημα όσο και ως νέα διοίκηση του Δήμου Αλεξάνδρειας θα έχουμε ειδικό κεφάλαιο για το αγροτικό και συγκεκριμένες παρεμβάσεις για να δώσουμε αναπτυξιακή ώθηση στον αγροτικό κλάδο του δήμου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *