ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Έκλεισαν συμβολικά τον δρόμο οι αγρότες στην Αλεξάνδρεια (φώτο-βίντεο)

Έκλεισαν συμβολικά τον δρόμο οι αγρότες στην Αλεξάνδρεια (φώτο-βίντεο)

DSCF7006Για 15 περίπου λεπτά έκλεισαν την Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας – Βέροιας οι αγρότες της πόλης μας στις 14:00.

Παρουσία αρκετών αγροτών οι οποίοι αγνόησαν τη βροχή, ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών της Αλεξάνδρειας μετά το συμβολικό κλείσιμο της Εγνατίας στην Κουλούρα, έκλεισε τον δρόμο μπροστά στην παλιά Κεραμουργία στην είσοδο της Αλεξάνδρειας.

Στη συνέχεια ο δρόμος άνοιξε και η κυκλοφορία συνεχίστηκε κανονικά. Στη συγκέντρωση βρέθηκε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης, ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης, οι αντιδήμαρχοι Κώστας Βενιόπουλος και Γρηγρόρης Στεργιόπουλος, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αλεξάνδρειας Απόστολος Ρεσινιώτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Κιρκιλιανίδης και Τάσος Τασιόπουλος καθώς και η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας.

Μετά την ολοκλήρωση του συμβολικού αποκλεισμού του δρόμου όλοι μεταφέρθηκαν στον χώρο της Κεραμουργίας όπου γίνεται η κινητοποίηση των αγροτών της Αλεξάνδρειας και παρά τη βροχή έγιναν οι τοποθετήσεις του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Μεσσαλά, του δημάρχου Αλεξάνδρειας Φώτη Δημητριάδη (βίντεο παρακάτω), των προέδρων αγροτικών συλλόγων του νομού και του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας.

Αύριο οι αγρότες των συλλόγων Αλεξάνδρειας, Βέροιας και Νάουσας θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους το πρωί μπροστά στην Εφορία Βέροιας.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *