ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Έκοψαν την βασιλόπιτα οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας (φώτο)

Έκοψαν την βασιλόπιτα οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας (φώτο)

DSCF7130Την βασιλόπιτα έκοψε το βράδυ της Παρασκευής ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αλεξάνδρειας στην Pizza Remo.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Γιώργος Καραμελίδης, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Νίκος Κρουστάλλης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Δημήτρης Παπαδόπουλος και όλοι οι παλαίμαχοι με τις οικογένειές τους.

Υπήρχαν τρία δώρα στην βασιλόπιτα. Ένα για τους ποδοσφαιριστές το οποίο ήταν δύο εισιτήρια για δύο αγώνες του Μουντιάλ της Βραζιλίας που προσέφερε ο Γιώργος Καραμελίδης. Ένα για τις συζύγους των ποδοσφαιριστών το οποίο ήταν ένα κόσμημα προσφορά από το κατάστημα Mari Arte. Και ένα για τα παιδιά, ένα επιτραπέζιο παιχνίδι προσφορά των Παλαιμάχων.

Τυχερός από τους άντρες ο Οδυσσέας Καλυβιώτης. Τυχερή από τις γυναίκες η σύζυγος του Νίκου Κούτσια. Και από τα παιδιά η μικρή κόρη του Γιώργου Τσογιάννη.

Όλοι ευχήθηκαν τα καλύτερα για τη νέα χρονιά.

Ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Κώστας Μαστοροδήμος ανακοίνωσε πως ο χορός του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί  στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ στις 24 Μαρτίου ενώ προανήγγειλε ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί εκδρομή των Παλαιμάχων χωρίς να αναφέρει το μέρος.

Δείτε τις εικόνες από την όμορφη εκδήλωση:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *