ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Παγκόσμιο χρυσό μετάλλιο για τον Κωνσταντίνο Χαμαλίδη (φώτο)

Παγκόσμιο χρυσό μετάλλιο για τον Κωνσταντίνο Χαμαλίδη (φώτο)

kon2Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Τρελεμπόργκ της Σουηδίας Παγκόσμιο Meeting G1 TAE KWON DO το οποίο διοργάνωσε η WTF. Στους αγώνες πήρε μέρος ο πρωταθλητής Ελλάδας του Συλλόγου “ΦΙΛΙΠΠΟΣ” Αλεξάνδρειας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ.

Ο Χαμαλίδης αγωνίστηκε στην κατηγορία έως 63 αντρών. Στην πορεία για την πρώτη θέση πραγματοποίησε πέντε (5) αγώνες αντιμετωπίζοντας αθλητές μεγάλης κλάσης από όλον τον κόσμο. Μεταξύ αυτών στον δεύτερο αγώνα κέρδισε τον Κροάτη αργυρό πρωταθλητή Ευρώπης νέων-αντρών. Στον τρίτο αγώνα κέρδισε τον αργυρό Ολυμπιονίκη νέων Πορτογάλο Μάριο Σίλβα.

Στον τρίτο αγώνα κέρδισε τον Μεξικάνο πρωταθλητή ο οποίος κατέβηκε στους αγώνες με την Εθνική του ομάδα. Στον τελικό ο Χαμαλίδης αντιμετώπισε τον Βέλγο πρωταθλητή Τζαμπαουί Ατσάπ. Τους δύο τελευταίους αγώνες ο πρωταθλητής μας τους κέρδισε στον Ξαφνικό Θάνατο.

Με την κατάκτηση της κορυφαίας θέσης στο Meeting της Σουηδίας, ο Κωνσταντίνος πρόσθεσε 10 βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Επόμενη συμμετοχή θα γίνει το Σαββατοκύριακο 21 έως 23 Φεβρουαρίου στην Εύβοια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στις 16 Μαρτίου ο Χαμαλίδης θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Meeting G2 στο Αϊντχόβεν της Ολλανδίας. Εκεί οι βαθμοί που θα συγκεντρωθούν για την Ολυμπιάδα θα είναι διπλάσιοι σε σχέση με αυτούς της Σουηδίας αφού οι αγώνες θα έχουν μεγαλύτερη δυσκολία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *