ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Αποφάσισαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων οι αγρότες της Αλεξάνδρειας

Αποφάσισαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων οι αγρότες της Αλεξάνδρειας

P2150634 1Κατόπιν καλέσματος του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών του δήμου Αλεξάνδρειας, συγκεντρώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο δημαρχείο οι αγρότες του δήμου μας.

Το κάλεσμα είχε σκοπό την ενημέρωση από πλευράς του Αγροτικού Συλλόγου σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων αλλά και την στάση που πρόκειται να κρατήσουν οι αγρότες του δήμου μας το προσεχές διάστημα.

Αποφασίστηκε το πρωί της Κυριακής (10 το πρωί) οι αγρότες και της Αλεξάνδρειας να βρεθούν στην Κουλούρα όπου μαζί με αγρότες της Κεντροδυτικής Μακεδονίας θα γίνει συμβολικό κλείσιμο της Εγνατίας Οδού.

P2150664 1Οι αγρότες της πόλης μας αποφάσισαν να παραμείνουν στο μπλόκο στην έξοδο της Αλεξάνδρειας στο ύψος της παλιάς Κεραμουργίας για να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Επίσης έγινε γνωστό πως το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας οι βουλευτές των νομών της Κεντροδυτικής Μακεδονίας από τους οποίους θα υπάρχουν οι αγρότες την Κυριακή στην Κουλούρα, θα καλεστούν στο ξενοδοχείο Αιγές στη Βέροια για μία συζήτηση εφόλης της ύλης σχετικά με το αγροτικό ζήτημα.

Ευχαριστούμε τον Σίμο Τάμογλου και την e-periskopisi.gr για το φωτογραφικό υλικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *