ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Αχιλλέας Νάουσας 5-1 (φώτο-βίντεο-δηλώσεις)

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Αχιλλέας Νάουσας 5-1 (φώτο-βίντεο-δηλώσεις)

DSCF8092Αν και ο φιλοξενούμενος Αχιλλέας Νάουσας ξεκίνησε καλύτερα τον ημιτελικό κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ήταν αυτός που επικράτησε στο τέλος και έφτασε δίκαια στη νίκη με το ευρύ 5-1.

Έτσι η ομάδα του Σάκη Παγγούρα προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει την Καψόχωρα.

Τα γκολ

DSCF8043Στο 36’ σε αντεπίθεση του ΠΑΟΚ Ο Γ. Κίτσας νικάει με ψηλοκρεμαστό σουτ τον αντίπαλο γκολκίπερ κάνοντας το 1-0.

Στο 44 οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Γ. Κίτσα από τον Ορδουλίδη. Φάση που θα αμφισβητήσουν έντονα οι φιλοξενούμενοι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος και θα στείλει την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα κάνοντας το 2-0 (βίντεο).

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ ο Αθ. Κίτσας θα βρει τον Κυρ. Κίτσα που με σουτ θα πετύχει το 3-0. Το 4-0 θα γράψει ο Π. Κίτσας ύστερα από κόρνερ του Αθ. Κίτσα. Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι θα πετύχουν και πέμπτο τέρμα με σουτ του Αθ. Κίτσα. Το γκολ της τιμής για τον Αχιλλέα θα πετύχει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Παραστατίδης το οποίο θα κερδίσει ο ίδιος από τον Νουσιόπουλο στο 87′.

Πολλά παράπονα από την διαιτησία του Μαλούτα είχαν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο.

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Κίτσας Χρ., Μουρατίδης (80’ Σπ. Κίτσας), Ελ. Κίτσας, Γ. Μπουκλάς, Ζωγράφος, Νουσιόπουλος, Κυρ. Κίτσας (56’ Πατατούκας), Τζέπης, Π. Κίτσας (69’ Λαδάς), Αθ. Κίτσας, Γ. Κίτσας.
ΑΧΙΛΛΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Ηλιάδης, Λιάτσος (75’ Καραλιόπουλος), Τσάλμας, Παπαπέσιος, Ορδουλίδης, Τουμαράς, Θεοδοσιάδης, Μπράτσης, Σίγγας (46’ Σακελλαρίδης), Κακούδης (60’ Τσιάκος), Παραστατίδης.

Δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας: ΜΑΚΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *