ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Επικίνδυνο για καρδιακούς: Καψόχωρα – Ζερβοχώρι 4-1 (φώτο-βίντεο-δηλώσεις)

Επικίνδυνο για καρδιακούς: Καψόχωρα – Ζερβοχώρι 4-1 (φώτο-βίντεο-δηλώσεις)

DSCF8160Επικίνδυνο για καρδιακούς ήταν το παιχνίδι της ημιτελικής φάσης κυπέλλου Ημαθίας ανάμεσα στην Καψόχωρα και το Ζερβοχώρι.

Η γηπεδούχος Α.Ε. Καψόχωρας προκρίθηκε στα πέναλτι του Άτλα Ζερβοχωρίου σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα.

Πρωταγωνιστής της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης ο Κωστόπουλος των γηπεδούχων που δύο φορές έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μία στην εστία της ομάδας του στο 53′ και μία στα αντίπαλα στις καθυστερήσεις για να λήξει το 90λεπτο με 1-1.

Στην παράταση η Καψόχωρα αν και έδειξε να έχει την φυσική κατάσταση δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε κυρίως λόγω της μη τήρησης της ψυχραιμίας από πλευράς των επιθετικών της που σε κλασσικές ευκαιρίες δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Στη διαδικασία των πέναλτι ωστόσο φάνηκε η  ηρεμία και το καθαρό μυαλό των ποδοσφαιριστών του Χρήστου Τερζίδη σε αντίθεση με αυτούς του Ζερβοχωρίου. Νοτόπουλος, Μόσχος και Τόζογλου έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα σε αντίθεση με τους Σιδηρόπουλο, Κοτσαγκόγκο και Π. Παπαδόπουλο με τον πρώτο και τον τρίτο να στέλνουν το πέναλτι πάνω από τα δοκάρια και το σουτ του Κοτσαγκόγκου να αποκρούει άνετα ο Καρασαββίδης.

Άριστος ο διαιτητής Μαρόπουλος, χωρίς προβλήματα οι βοηθοί Γαβράς και Νατσούρας.

DSCF8159

DSCF8161

DSCF8162

DSCF8166

DSCF8167

ΚΑΨΟΧΩΡΑ: Καρασαββίδης, Μόσχος, Διτσόλας, Μαγκανάρης (84′ Νοτόπουλος), Τόζογλου,Σταμούλης, Κωτούλας (46′ Πιπιλιάρης), Βλάχος, Κωστόπουλος, Χαλβατζής, Γρηγοριάδης (80′ Μπενίσκος).

ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ: Γαϊτανίδης, Κολοκοτρώνης (68′ Χ. Παπαδόπουλος), Ισλανίδης, Ντέλας, Διαμαντίδης, Κοτσαγκόγκος, Καραβασίλης, Π. Παπαδόπουλος, Πρόιος, Ξανθόπουλος, Σ. Παπαδόπουλος (87′ Σιδηρόπουλος).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *