ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Με άνεση το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ο Χαμαλίδης (φώτο)

Με άνεση το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ο Χαμαλίδης (φώτο)

20140221_211533Την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντρών – γυναικών στο TAE KWON DO το οποίο πραγματοποιείται το τριήμερο 21, 22 και 23 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου της Χαλκίδος κατέκτησε ο πρωταθλητής του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Αλεξάνδρειας Κωνσταντίνος Χαμαλίδης.

Στην πορεία προς το χρυσό μετάλλιο ο Χαμαλίδης αντιμετώπισε πέντε (5) αντιπάλους. Η άνεση με την οποία ήρθε η κατάκτηση της πρώτης θέσης κάνει αισιόδοξο για την συνέχεια τον προπονητή του Κωνσταντίνου Γρηγόρη Χαμαλίδη. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Κωνσταντίνος κέρδισε τους αγώνες με μεγάλα σκορ 9-1, 13-1 και τον τελικό 7-0. Οι δύο από τους πέντε αντιπάλους εγκατέλειψαν τον αγώνα.

Μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου ο Κωνσταντίνος Χαμαλίδης απευθείας εισέρχεται στην Εθνική Ομάδα Αντρών στο TAE KWON DO και θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του Απρίλη στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Ο Χαμαλίδης θα είναι ο μικρότερος αθλητής της Εθνικής Ομάδας Αντρών με ηλικία 17 στα 18 έτη.

Η επόμενη συμμετοχή του αθλητή μας θα γίνει στις 17 και 18 Μαρτίου στο G2 της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας της “WTF” που θα πραγματοποιηθεί στο Αϊντχόβεν της Ολλανδίας και εκεί θα επιδιώξει την συγκομιδή βαθμών για την Παγκόσμια πρόκριση της Ολυμπιάδας.

Συγχαρητήρια Κωνσταντίνε και Γρηγόρη Χαμαλίδη και ευχόμαστε ο στόχος της Ολυμπιάδας να πραγματοποιηθεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *