ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Έκανε το αυτονόητο ο Σάκης Παγγούρας, βράβευσε τον Κωνσταντίνο! (φώτο)

Έκανε το αυτονόητο ο Σάκης Παγγούρας, βράβευσε τον Κωνσταντίνο! (φώτο)

pagg1Αυτό που θα περιμέναμε να κάνει κάποιος πολιτικός άρχοντας του τόπου, έκανε το Σάββατο ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας Σάκης Παγγούρας.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης της ομάδας του με το Νεόκαστρο στο δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας ο Παγγούρας με δική του πρωτοβουλία βράβευσε τον Πρωταθλητή του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Αλεξάνδρειας στο TAE KWON DO ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΧΑΜΑΛΙΔΗ.

Ο Κωνσταντίνος που το προηγούμενο βράδυ επέστρεψε με το χρυσό μετάλλιο από το πανελλήνιο πρωτάθλημα αντρών στο TAE KWON DO στην Αθήνα (διαβάστε το ρεπορτάζ μας κάνοντας κλικ ΕΔΩ) έχει αποδείξει πως διαθέτει ταλέντο για να φέρει ένα Ολυμπιακό Μετάλλιο στην Αλεξάνδρεια αλλά και το ήθος αφού κινείται με χαμηλούς τόνους προσηλωμένος στον στόχο του με καθημερινή σκληρή προετοιμασία και πολλές στερήσεις.

Είναι γνωστό πως τόσο ο αθλητής όσο και ο προπονητής του Γρηγόρης Χαμαλίδης με δικά τους έξοδα “τραβάνε κουπί” και συμμετέχουν σε παγκόσμια meeting του αθλήματος χωρίς να έχουν καμία στήριξη από την πολιτεία και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Έτσι ο Σάκης Παγγούρας σαν άνθρωπος του αθλητισμού και γνωρίζοντας με πόσο κόπο έχει κατακτήσει αυτά που έχει κατακτήσει ο Κωνσταντίνος, έκανε το αυτονόητο, τον βράβευσε με μία τιμητική πλακέτα αναγνωρίζοντας ηθικά τους κόπους και την προσπάθεια του αθλητή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *