ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Σε Meeting προετοιμασίας οι πυγμάχοι της Αλεξάνδρειας (βίντεο)

Σε Meeting προετοιμασίας οι πυγμάχοι της Αλεξάνδρειας (βίντεο)

gantiaΟι πυγμάχοι του Αθλητικού Συλλόγου “ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ” της Αλεξάνδρειας συμμετείχαν σε Meeting προετοιμασίας αγωνιστικής περιόδου το οποίο πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου.

Η “ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ” συμμετείχε με επτά (7) αθλητές (2 γυναίκες και 5 άντρες).

Οι συμμετέχοντες του Meeting από όλη την Ελλάδα έδωσαν από έναν αγώνα. Οι αθλητές της πόλης μας αρίστευσαν στις συμμετοχές τους αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Αξιοσημείωτη η εμφάνιση της Κατερίνας Μίχου η οποία “κόντραρε” στα ίσα την Δημητρούλα Χαρά η οποία είναι κορυφαία επαγγελματίας αθλήτρια της χώρας μας.

Ικανοποιημένοι μετά το τέλος των αγώνων οι προπονητές της ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ Τάσος Καμπάνης και Σάκης Κουζιώρτης οι οποίοι δήλωσαν στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς:

Τάσος Καμπάνης: “Ήταν μία πρώτη γεύση για τους αθλητές μας σε πραγματικές συνθήκες αγώνων. Θεωρώ ότι το πρώτο τεστ ήταν πετυχημένο. Βέβαια χρειαζόμαστε ακόμα αρκετή δουλειά και προσπάθεια για να φτάσουμε στο επίπεδο που πρέπει”.

Σάκης Κουζιώρτης: “Πιστεύω πως οι εμφάνιση των αθλητών μας ήταν παραπάνω από ικανοποιητική. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως για πρώτη φορά πήραν μέρος σε αγώνες. Κάνουμε σκληρή και δυνατή προετοιμασία και είναι βέβαιο πως θα είμαστε έτοιμοι για την πρώτη μας συμμετοχή σε επίσημους αγώνες.

Η πυγμαχία είναι ένα άθλημα που μπορεί να αγκαλιάσει άντρες και γυναίκες και προσκαλώ όλους και όλες στο Αθλητικό μας Κέντρο για να δοκιμάσουν, να δουν και να παρακολουθήσουν μία προπόνηση πυγμαχίας”.

Οι αθλητές της Αλεξάνδρειας που πήραν μέρος σε αγώνες: 

  • Καρέκλας Ευθύμιος
  • Ζαφειρίδης Άγγελος
  • Μίχου Κατερίνα
  • Κύρτση Βασιλική
  • Μυλωνάς Παναγιώτης
  • Πυρετζής Θάνος
  • Μήτσιος Αλέξιος

Δείτε βίντεο από τις συμμετοχές των αθλητών:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *