ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Καψόχωρα 1-2 (ανάλυση αγώνα – πλούσιο φωτορεπορτάζ)

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Καψόχωρα 1-2 (ανάλυση αγώνα – πλούσιο φωτορεπορτάζ)

DSCF9935Κυπελλούχος Ημαθίας στέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 5 Μαρτίου η ομάδα της Καψόχωρας αγωνιζόμενη στο τελικό με τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Ημαθίας ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Ο τυπικά γηπεδούχος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και μόλις στο 8′ ο Θανάσης Κίτσας από την δεξιά πλευρά “τρύπησε” την αντίπαλη άμυνα και με συρτό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε πολλούς πανηγυρισμούς. (1-0).

Οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Παγγούρα “φλέρταραν” σε 3 περιπτώσεις ακόμα με το γκολ με κορυφαία στιγμή το 42′ όταν ο Τζέπης ξεμαρκάριστος από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα πάνω από τα αντίπαλα δοκάρια.

Η κορυφαία στιγμή για να ισοφαρίσει η Καψόχωρα ήταν στο 35′ όταν ο Κωτούλας από πλεονεκτική θέση στην αριστερή πλευρά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Χαρ. Βρετού.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καψόχωρα κατάφερε να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων εκμεταλλευόμενη κυρίως την νωθρότητα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.

Η ισοφάριση για τους ποδοσφαιριστές του Χρήστου Τερζίδη ήρθε στο 55′ όταν ο Βαλάντης Γρηγοριάδης με δυνατό σουτ έγραψε το 1-1, ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ έπεσε στη σωστή γωνία, ακούμπησε την μπάλα αλλά δεν κατάφερε να αποκρούσει. Ο Τζέπης τρία λεπτά αργότερα έστειλε την μπάλα έξω από τα δοκάρια του Καρασαββίδη.

 Στα τελευταία 20 λεπτά της αναμέτρησης μέτρησε η εμπειρία του Κυριάκου Καρασαββίδη αλλά και το έξυπνο στήσιμο της ομάδας από τον Χρήστο Τερζίδη. Η Καψόχωρα προστάτεψε την άμυνά της, ο Καρασαββίδης απέκρουσε τις όποιες επικίνδυνες φάσεις δημιούργησαν οι επιθετικοί του ΠΑΟΚ και στην αντεπίθεση του 85′ ο Νοτόπουλος με ατομική προσπάθεια και σουτ υποχρέωσε τον Χαρ. Βρετό να διώξει σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Κωστόπουλος πήδηξε πιο ψηλά από όλους και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανατρέποντας το αποτέλεσμα και χαρίζοντας το κύπελλο στην Καψόχωρα (1-2).

Η διαιτητική τριπλέτα του αγώνα: Καραγκιζόπουλος με βοηθούς τους Παρασίου και Καρυπίδη.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας: Χαρ. Κίτσας (Βρετός), Λ. Κίτσας, Λαδάς (67′ Κ. Κίτσας), Μπουκλάς, Αθ. Κίτσας, Ζωγράφος, Γ. Κίτσας, Π. Κίτσας, Πατατούκας, Τζέπης (77′ Κυρ. Βρετός), Νουσιόπουλος.

Καψόχωρα: Καρασαββίδης, Μόσχος, Διτσόλας, Μαγκανάρης, Παπαδόπουλος, Σταμούλης, Κωτούλας (40′ Πιπιλιάρης), Βλάχος (90′ Σωτηρόπουλος), Κωστόπουλος, Χαλβατζής, Γρηγοριάδης (75′ Νοτόπουλος).

ΦΩΤΟ: DIGITAL PRINΤ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *