ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Μεγάλες διακρίσεις στο Kim E Liu για τον ΦΙΛΙΠΠΟ Αλεξάνδρειας (φώτο)

Μεγάλες διακρίσεις στο Kim E Liu για τον ΦΙΛΙΠΠΟ Αλεξάνδρειας (φώτο)

20140308_172034Δυναμική παρουσία πραγματοποίησε ο Αθλητικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας “ΦΙΛΙΠΠΟΣ” στους πανελλήνιους αγώνες Βορείου Ελλάδας Kim E Liu “Eυ Aγωνίζεσθαι” του Ολυμπιακού αγωνιστικού TAW KWON DO στους οποίους πήραν μέρος 600 συνολικά αθλητές.

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ συμμετείχε με εννέα (9) αθλητές και κατέκτησε επτά (7) συνολικά μετάλλια, τέσσερα (4) χρυσά, ένα (1) αργυρό και δύο (2) χάλκινα.

Η επιτυχία του συλλόγου Αλεξάνδρειας παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις αφού αναδείχθηκε πρώτος σύλλογος στην γενική κατάταξη και πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία γεννηθέντων αθλητών το 2003-2004 κατακτώντας δύο (2) χρυσά μετάλλια.

Κατηγορία 2003-2004
Χρυσό μετάλλιο: 
ΤΣΙΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ (έως 33 κιλά)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ (έως 42 κιλά)

Κατηγορία 2005-2006
Χρυσό μετάλλιο

ΠΑΡΑΛΥΚΑΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ (έως 30 κιλά)

Αργυρό μετάλλιο

ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (έως 33 κιλά)

Χάλκινο μετάλλιο

ΑΡΓΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (έως 33 κιλά)

Χάλκινο μετάλλιο

ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (έως 27 κιλά)

Κατηγορία 2007-2008 
Χρυσό μετάλλιο
ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (έως 30 κιλά)
Μιλώντας στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς ο προπονητής των αθλητών Γρηγόρης Χαμαλίδης μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες για την προσπάθεια που κατέβαλαν τόσο στη διαδικασία των προπονήσεων και της προετοιμασίας όσο και στους αγώνες. Βέβαια όπως τόνισε ο κ. Χαμαλίδης θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια από τους αθλητές αφού δεν αρκεί να κατακτήσεις την κορυφή, θα πρέπει να καταφέρεις διατηρηθείς σε αυτήν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *