ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο Κωνσταντίνος Χαμαλίδης!

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο Κωνσταντίνος Χαμαλίδης!

konnosΣε ένα από τα πιο δύσκολα τουρνουά του κόσμου στο G2 DATS OPEN συμμετείχε ο πρωταθλητής Ελλάδος του TAE KWON DO του συλλόγου ΦΙΛΙΠΠΟΣ Αλεξάνδρειας, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ.

Στο τουρνουά το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Αϊντχόβεν της Ολλανδίας συμμετείχαν οι καλύτεροι αθλητές από όλον τον κόσμο. Ο Κωνσταντίνος συμμετείχε στην κατηγορία αντρών (παρόλο που είναι ακόμα 17,5 χρονών) έως 63 κιλά.

Ο Χαμαλίδης έδωσε 5 αγώνες συνολικά από τους οποίους κέρδισε τους τέσσερις (4) κερδίζοντας μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου TAE KWON DO όπως ο Αργυρός Ολυμπιονίκης Μάριο Σίλβα από την Πορτογαλία (δεύτερη φορά φέτος) και ο Ρώσος Βλαδιμήρ Κιμ.

Ο προπονητής του αθλητή Γρηγόρης Χαμαλίδης μίλησε στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς και δήλωσε ευχαριστημένος από την ανοδική πορεία του Κωνσταντίνου ο οποίος βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και έχει ανοδική πορεία.

Στο G2 DATS OPEN ο Χαμαλίδης πρόσθεσε 5 βαθμούς ακόμα για την πρόκριση στην Ολυμπιάδα. Έχει συνολικά 15 βαθμούς μέχρι τώρα και χρειάζεται άλλους τόσους για να εξασφαλίσει την πρόκριση.

Επόμενο συμμετοχή του Χαμαλίδη θα γίνει στο Βέλγιο στο A class Πανευρωπαϊκό τουρνουά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *