ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η Ακαδημία μπάσκετ Άθλος Αλεξάνδρειας

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η Ακαδημία μπάσκετ Άθλος Αλεξάνδρειας

ahtlosΣοβαρή και σημαντική δουλειά στα μπασκετικά δρώμενα της Αλεξάνδρειας γίνεται στην Ακαδημία “ΑΘΛΟΣ” της πόλης μας. Ο έμπειρος κόουτς Βασίλης Αγγέλης κάνει άριστη δουλειά διδάσκοντας το αγαπημένο του μπάσκετ στους μικρούς αθλητές.

Το Σάββατο το προπονητικό τιμ και οι αθλητές του Άθλου επισκέφτηκαν το παλατάκι του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης όπου πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες ανάμεσα στις δύο ακαδημίες. Στη συνέχεια η Ακαδημία του Άθλου επισκέφτηκε το μουσείο μπάσκετ της ΧΑΝΘ και η μέρα έκλεισε με την παρακολούθηση του αγώνα για την Α1 στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης με την Κηφισιά, αναμέτρηση που κράτησε το ενδιαφέρον των νεαρών αθλητών μέχρι το τέλος αφού ο αγώνας πήγε στην παράταση.

O προπονητής της Ακαδημίας Βασίλης Αγγέλης μιλώντας στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς τόνισε πως ήταν μία σημαντική ημέρα για τους αθλητές του Άθλου αφού ήρθαν σε άμεση επαφή με το αγαπημένο τους άθλημα σε ένα ταξίδι το οποίο περιλάμβανε το παρελθόν (μουσείο ΧΑΝΘ) και το παρόν του Ελληνικού μπάσκετ.

Ο κ. Αγγέλης διαβεβαίωσε πως θα συνεχιστούν ανάλογες δράσεις και στη συνέχεια αφού ο προγραμματισμός των υπεύθυνων της Ακαδημίας έχει γίνει με επαγγελματικά πρότυπα.

Φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη του Άθλου στη Θεσσαλονική, αύριο Κυριακή στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *