ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Ένα μαγικό μπασκετικό ταξίδι του Άθλου Αλεξάνδρειας (φώτο)

Ένα μαγικό μπασκετικό ταξίδι του Άθλου Αλεξάνδρειας (φώτο)

unnamedΌπως είχαμε γράψει από το βράδυ του Σαββάτου (θυμηθείτε το θέμα κάνοντας κλικ ΕΔΩ), η Ακαδημία Μπάσκετ “Άθλος” Αλεξάνδρειας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη σε μία εκδρομή που περιείχε πλούσιο υλικό για το αγαπημένο μπάσκετ των νεαρών αθλητών.

Τον Άθλο φιλοξένησε η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης λόγω των άριστων σχέσεων που έχει ο κόουτς της Αλεξάνδρειας Βασίλης Αγγέλης με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους παίχτες του ΠΑΟΚ αλλά να δουν και από κοντά τους χώρους προπονήσεων, αποδυτηρίων, κερκίδων αλλά και την αίθουσα τροπαίων του δικεφάλου στο παλατάκι.

Η επίσκεψη στο μουσείο της ΧΑΝΘ όπου οι νεαροί αθλητές συναντήθηκαν με την ιστορία και το παρελθόν της καλαθοσφαίρισης και βέβαια κορυφαία στιγμή ήταν η παρακολούθηση λεπτό προς λεπτό της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης με την Κηφισιά, αναμέτρηση που κρίθηκε στην παράταση υπέρ του δικεφάλου.

Στο σχετικό δελτίο τύπου η Ακαδημία Άθλος Αλεξάνδρειας ευχαριστεί θερμά τον ΠΑΟΚ και τον υπεύθυνο προγράμματος των Ακαδημιών κ. Νίκο Σταυρόπουλο για τη φιλοξενία και υπόσχεται να ανταποδώσει ανάλογα στην ήδη δρομολογούμενη επανάληψη των αγώνων στην Αλεξάνδρεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *