ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Μεταγραφή μεγατόνων έκανε ο Παναγιώτης Γκυρίνης – δείτε ποιον έκλεισε υποψήφιο! (φώτο)

Μεταγραφή μεγατόνων έκανε ο Παναγιώτης Γκυρίνης – δείτε ποιον έκλεισε υποψήφιο! (φώτο)

resiniotis-gkirinis apokleistiko1Εποχή 2002 θυμίζουν πολύ οι εκλογές μετά την χτεσινή εξέλιξη στην Αλεξάνδρεια. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Αλεξάνδρεια-Γιδάς λίγο μετά τις 02:30 το βράδυ στο δημαρχείο, σε έντονη λογομαχία ανάμεσα στον Σάκη Κούγκα και τον μέχρι χτες κολλητό του φίλο Απόστολο Ρεσινιώτη υπήρξε ρήξη ανάμεσα στους δύο φίλους και συνεργάτες.

Μάλιστα ο αντιδήμαρχος με τηλέφωνημά του στον Φώτη Δημητριάδη απαίτησε τον αποκλεισμό του Απόστολου Ρεσινιώτη από το ψηφοδέλτιο του δημάρχου, κάτι που είχε γίνει στον ίδιο το 2002 όταν τον απέκλεισε από τον δικό του συνδυασμό ο Κώστας Στεφανάκης.

Ο Φώτης Δημητριάδης ακούγοντας τον στενό του συνεργάτη τηλεφώνησε αμέσως στον Απόστολο Ρεσινιώτη και του ζήτησε να μην συμμετάσχει στον συνδυασμό επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Όπως ήταν λογικό ο Απόστολος Ρεσινιώτης δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και επισκέφτηκε σε μεταμεσονύχτα ώρα το κατάστημα γεωργικών φαρμάκων του Κώστα Ναλμπάντη και του ζήτησε συνάντηση με τον Παναγιώτη Γκυρίνη.

resiniotis-gkirinis apokleistiko

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 03:30 στο γραφείο του Παναγιώτη Γκυρίνη παρουσία του Νίκου Αλεξόπουλου, του Κώστα Ναλμπάντη, του ίδιου του υποψηφίου δημάρχου, του Απόστολου Ρεσινιώτη και του Νίκου Τάκη. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο Απόστολος Ρεσινιώτης θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό “Ώρα Ευθύνης” του Παναγιώτη Γκυρίνη.

Σε λίγη ώρα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Παναγιώτη Γκυρίνη. 

Σίγουρα πρόκειται για μεταγραφική βόμβα στον δήμο Αλεξάνδρειας η οποία πρόκειται να προκαλέσει τεράστιες συζητήσεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *