ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας πόσιμου νερού στο Πλατύ ο Χρ. Αλευράς

Στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας πόσιμου νερού στο Πλατύ ο Χρ. Αλευράς

alevrasΑπό το γραφείο της Λαϊκής Συσπείρωσης του υποψηφίου δημάρχου Αλεξάνδρειας Χρήστου Αλευρά ανακοινώθηκε:

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Αλεξάνδρειας κο Χρήστο Αλευρά, επισκέφτηκε χθες Τρίτη 1η Απριλίου, παρουσία και του προέδρου της ΔΕΥΑΑλ κου Γεώργιου Τζίλα, αλλά και τεχνικού της ίδιας υπηρεσίας, τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας του πόσιμου νερού που βρίσκονται στο Πλατύ Ημαθίας.

 Ως γνωστόν η Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας πάντα σε όλους τους τόνους  τόνιζε ότι το νερό πρέπει να αποτελεί κοινωνικό αγαθό και  όχι ένα ακόμη εμπόρευμα, δήλωσε ο Χρήστος Αλευράς.

Η πολιτική για το νερό οφείλει να ενταχθεί  στο πλαίσιο μιας  κεντρικά σχεδιασμένης οικονομίας

Η αξιοποίηση του νερού πρέπει να  σχεδιάζεται, να υλοποιείται και να ελέγχεται με γνώμονα το σύνολο των κοινωνικών αναγκών.

 Δυστυχώς διαχρονικά οι διοικήσεις του δήμου Αλεξάνδρειας προτιμούσαν να  αφήνουν να πάει χαμένο το νερό των πηγών του Βερμίου καλώντας πληθώρα εργολάβων , για να ανοίξουν νέες γεωτρήσεις, σε ένα υπέδαφος που το νερό του, είναι  αμφίβολης ποιότητας, κατασκευάζοντας παράλληλα και αμαρτωλούς υδατόπυργους .

 Πρόσφατα δε επέλεξαν να  εγκαταστήσουν τα πανάκριβα συστήματα φιλτραρίσματος του νερού των…διαβάστε τη συνέχεια κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *