ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Αργ. Πανταζόπουλος: “Σας προσκαλώ να είμαστε πάλι μαζί για την προοπτική του τόπου μας”

Αργ. Πανταζόπουλος: “Σας προσκαλώ να είμαστε πάλι μαζί για την προοπτική του τόπου μας”

DSC_0010Με αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκε την τιμητική πρόσκληση να συμμετέχω στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές με το συνδυασμό «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ», με υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας το Γιάννη Ιωαννίδη και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας το Στάθη Σαρηγιαννίδη.

Συναισθάνομαι απόλυτα τη δύσκολη οικονομική και κοινωνική κατάσταση που βιώνει ο τόπος μας. αντιλαμβάνομαι τα πολλά και πιεστικά προβλήματα στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζονται άμεσες και πραγματικές λύσεις. Είναι η επώδυνη ώρα των έργων και των αποτελεσμάτων, όχι των λόγων. Χρειάζονται άνθρωποι με γνώσεις, αποφασισμένοι, δυναμικοί και ικανοί που θα διεκδικήσουν και θα συγκρουσθούν, που θα μπορέσουν να φέρουν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας χρήματα και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για νέες θέσεις εργασίας.

Γνωριζόμαστε και κοιταζόμαστε στα μάτια. Όλα αυτά τα χρόνια μας συνδέει μια προσωπική σχέση εμπιστοσύνης. Δεν ήρθα εδώ χθες, δεν είμαι εδώ μόνο σήμερα.

Απευθύνομαι σε όλες και όλους, με τις αξίες και τις αρχές που μας ενώνουν, στη γη που γεννηθήκαμε και ζούμε.

Σας προσκαλώ να είμαστε πάλι μαζί για το δύσκολο παρόν αλλά και για την προοπτική του τόπου μας. από το Δήμο Αλεξάνδρειας για ολόκληρη την Ημαθία που ονειρευόμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *