ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Νέο επεισόδιο Χαλκίδη – Κυτούδη: “Αν ο Μόσχος άφησε χρέη μόνο 9.000 ευρώ, θα παραιτηθώ!” (βίντεο)

Νέο επεισόδιο Χαλκίδη – Κυτούδη: “Αν ο Μόσχος άφησε χρέη μόνο 9.000 ευρώ, θα παραιτηθώ!” (βίντεο)

Η κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στον αντιδήμαρχο Ισάακ Χαλκίδη και τον δημοτικό σύμβουλο Μόσχο Κυτούδη είναι λίγο πολύ γνωστή.

Παρόλα αυτά οι σύμβουλοι παραμένουν στην πλειοψηφία της διοίκησης του νυν δημάρχου.

Στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας στη διάρκεια της συζήτησης του 13ου θέματος που αφορούσε τη Σχολική Επιτροπή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Αλεξάνδρειας ξέσπασε “νέο επεισόδιο” μεταξύ των δύο αντρών με τον αντιδήμαρχο να προκαλεί τον πρώην πρόεδρο και να λέει πως αν εκείνος άφησε χρέη μόνο 9 χιλιάδων ευρώ, θα παραιτηθεί αμέσως.

Ποια ήταν η απάντηση του Μόσχου; δείτε το βίντεο παρακάτω:

10 Comments

  • Μα τον Χαλκίδη τον Ισαάκ τον παραίτησε ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ.
    Ο ΚΥΤΟΥΔΗΣ υποψήφιος, αυτός ΟΧΙ!!!

  • Πόση τσίπα έχει ο Σάκης Χαλκίδης? Όταν ο Δήμαρχος αποκαλεί τον αδελφό του ανόητο και όταν λέει πως δεν έχει να παρουσιάσει έργο τόσο ως Δήμαρχος Μελίκης για 110 χρόνια και άλλα 12 σαν Βουλευτής και εξακολουθεί να παραμένει ως δοτός Αντιδήμαρχος, αυτό είναι κατάντια. ………..

  • Μόσχο, ο Ισαάκ είναι ο αδελφός του Μιχάλη κάποιος πρέπει να σου το θυμίζει. Θα σου το κοκκινισει το άσπρο σου …….

  • Ποιος έχασε την τσίπα για να την βρει ο Ισαάκ. Αν δεν υπήρχε ο Μιχάλης δεν θα τον ήξερε κανείς. Τρόμαξε να βγει σύμβουλος στην Μελίκη. Τρίτος ήρθε πίσω από τον Σαρακατσάνο, και το Μπασδεκόπουλο.

  • Να δοθούν επίσημα τα στοιχεία μέχρι την ημέρα παραιτήσεως του κ Κυτούδη για να καταλάβουν οι πολίτες με ποιόν έχουν να κάνουν. Αν τα στόχευα είναι όπως τα αναφέρει ο κ Κυτούδης η παραίτηση του Χαλκίδη είναι μονόδρομος. Όμως θα δείτε πως δεν θα το κάνει γιατί η καρέκλα είναι του Αντιδημάρχου είναι ζεστή.

  • Αυτός ο τύπος που θέλει να τηρεί το έλεγχο και την νομιμότητα τι έκανε ως πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Μελίκης όταν συγγενικό του πρόσωπο διορίστηκε στην ΔΕΥΑΜ τήρησε τους νόμους?

  • Ρε δρόμο όλοι να δούμε άσπρη μέρα. …..

  • OXI MONO O ΙΣΑΑΚ ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Ν.Δ. ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ

  • ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ….!!!ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!!!ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙς????ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ!!ΑΠΛΑ…..ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ( ΧΩΡΙς ΠΡΟΣΟΝΤΑ) ΜΟΝΙΜΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ……………….!!!!ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!???? Η ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ!!!!!??????ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕ( ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ) ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

  • Ρε τασο χθες ειδες που οταν ηρθε στην ψηφισει τα συνεργεια η βλαβες που η αντιπολιτευση τα ψηφισε??και ο δημητριαδης βγηκε εξω??Γιατι αραγε ακομα εχουνε υποχρεωση στο ………… ?Δημητριαδη δεν εβαλες μυαλο ακομα τα κανατε εσεις τωρα τα κανουν αυτοι.Αντιπολιτευση μηδεν εισαστε ρομπες.Ο κοσμος σας καταλαβε.Στο μελι ολοι σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *