ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Πριν λίγο στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας: Επίσκεψη Απόστολου Τζιτζικώστας (φώτο-βίντεο)

Πριν λίγο στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας: Επίσκεψη Απόστολου Τζιτζικώστας (φώτο-βίντεο)

DSC_0076Στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η παρουσία του στο δημαρχείο της πόλης μας ήταν στα πλαίσια της επίσκεψης που πραγματοποιεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας στην Αλεξάνδρειας με τους συνεργάτες του υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους από την Ημαθία. Τον Περιφερειάρχη συνόδεψε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης και το επιτελείο τους.

Στο δημαρχείο τον κ. Τζιτζικώστα υποδέχτηκε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης ο οποίος στο ξεκίνημα της τοποθέτησής του αναφέρθηκε στα προβλήματα του δήμου Αλεξάνδρειας δίνοντας έμφαση σε εκείνα που ανήκουν στην Περιφέρεια και στα οποία δεν μπορεί να παρέμβει ο δήμος.

Ο δήμαρχος στάθηκε ειδικά στον κόμβο Νησελίου από τον οποίον περνάνε πολλά φορτηγά μετά τη δημιουργία των διοδίων στο Αιγίνιο και ο οποίος κόμβος δεν φωτίζεται. Στάθηκε επίσης στο θέμα του Λουδία όπου θα πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις της Περιφέρειας για να μην πλημμυρίζει η γύρω περιοχή με επίκεντρο την Αλεξάνδρεια.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανέλυσε τις θέσεις του συνδυασμού του, ανέφερε ακόμα πως στην διάρκεια της θητείας του έχουν γίνει να ανθρωπίνως δυνατά στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ενώ στάθηκε στον πρωτογενή τομέα της περιοχής μας ο οποίος θα πρέπει να αξιοποιηθεί καταλλήλως.

Δείτε εικόνες και βίντεο από την επίσκεψη του Απόστολου Τζιτζικώστα στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας ενώ θα ακολουθήσουν στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς ρεπορτάζ από την επίσκεψη του Περιφερειάρχη και στα υπόλοιπα σημεία της πόλης μας:

https://www.youtube.com/watch?v=3-CJCOOUWpc

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *