ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

H απάντηση της παράταξης Δημητριάδη στη Βίκυ Δρίζη και την “Ώρα Ευθύνης”

H απάντηση της παράταξης Δημητριάδη στη Βίκυ Δρίζη και την “Ώρα Ευθύνης”

dimarxosΑπό το γραφείο τύπου του συνδυασμού “Δημοτική Συνεργασία για Ανάπτυξη και πρόοδο του υποψηφίου δημάρχου Αλεξάνδρειας Φώτη Δημητριάδη ανακοινώθηκαν τα εξής:

Διαβάσαμε ότι η κ. Δρίζη Βίκυ συνομίλησε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτη Γκυρίνη κι ότι έθεσε σκοπό της πολιτικής ζωής της να …σταματήσει τον «κατήφορο» του Δήμου θέτοντας υποψηφιότητα στο πλευρό του!!!

Εμείς απλά υπενθυμίζουμε ότι η κ. Βίκυ Δρίζη ήταν για τρία χρόνια και εξακολουθεί να είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, διορισμένη προσωπικά από το Δήμαρχο κ. Φώτη Δημητριάδη. Η ΚΕΔΑ υπό την Προεδρία του Δημήτρη Παπαδόπουλου, με την εργατικότητα όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και με τη συμβολή όλων των εργαζομένων της Επιχείρησης επιτέλεσε ένα πραγματικό θαύμα σ’ όλους τους τομείς της δραστηριότητάς του.

Στην τριετία αυτή οι δραστηριότητες της ΚΕΔΑ αυξήθηκαν σημαντικά ποιοτικά και ποσοτικά όταν μάλιστα τα κονδύλια που διατέθηκαν ήταν δραστικά μειωμένα. Όλοι οι δημότες ομολογούν ότι στα χρόνια του Φώτη Δημητριάδη συντελέστηκε μια μεγάλη αλλαγή προς το καλύτερο στο Δήμο Αλεξάνδρειας , ότι τα κονδύλια που απορροφήθηκαν από το ΕΣΠΑ και από άλλες πηγές χρηματοδότησης ήταν πολλαπλάσια σε σύγκριση με άλλες εποχές κι ότι η πόλη αλλάζει χαρακτήρα και όψη ριζικά. Κατά κοινή ομολογία η ΚΕΔΑ, όπως και οι επιμέρους τομείς δράσης του Δήμου, δημιούργησαν ένα σημαντικό έργο, με το οποίο κέρδισαν τις καρδιές των δημοτών μας.

Ποιοι λόγοι ανάγκασαν την κ Βίκυ Δρίζη να ….διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *