ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ αγωνίστηκαν οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας (φώτο)

Για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ αγωνίστηκαν οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας (φώτο)

DSCF3059Για ακόμα μία χρονιά οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας αγωνίστηκαν στο Φιλανθρωπικό Τουρνουά για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ στο Ροδοχώρι το οποίο διοργανώθηκε από την τοπική ομάδα. Στο Τουρνουά πήραν μέρος οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου και οι Παλαίμαχοι Εδεσσαϊκού.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, διατέθηκαν στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας ηττήθηκαν από τους αντίστοιχους του Εδεσσαϊκού με 1-2, με τον Διτσόλα να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του Κώστα Μαστοροδήμου αλλά τον Εδεσσαϊκό να ανατρέπει το αποτέλεσμα με δύο γκολ των Χαραλάμπους και Νουσιόπουλου.

Στον αγώνα με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και των Παλαιμάχων Αλεξάνδρειας, νικητές αναδείχθηκαν οι γηπεδούχοι με 3-0. Τα τέρματα πέτυχαν οι Μωυσίδης, Εξαρχόπουλος και Γραμματικός.

Ο τελικός ανάμεσα στους Παλαίμαχους Εδεσσαϊκού και του ΓΑΣ Ροδοχωρίου κρίθηκε στα πέναλτι. Η κανονική διάρκεια τελείωσε 2-2. Ο Στογιάννης πέτυχε το 1-0 για το Ροδοχώρι. Ο Τσόπτσης ισοφάρισε σε 1-1. ο Κακούδης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο Ροδοχώρι ενώ το 2-2 έγραψε ο Γκίλης.

Στα πέναλτι νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε αυτή του Ροδοχωρίου.

Το τρίτο ημίχρονο συνεχίστηκε στο Οινοποιείο ARGATIA του Παναγιώτη Γεωργιάδη και της Χαρούλας Σπινθηροπούλου.

Δείτε φωτογραφίες από το Τουρνουά: 

Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας: Πανταζόπουλος, Μέκκας, Μπουκλάς, Μπιτζές, Καραμούσας, Μπαντώλας, Παπαδόπουλος, Παπαδόπουλος, Κούντζας, Πουαρίδης, Τέγος.

Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Διτσόλας, Παπακωνσταντίνου, Μουταφίδης, Δαμιανίδης, Γιουρόπουλος, Σωτηριάδης, Καψάλης, Τσογιάννης, Καλυβιώτης.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου: Καζελίδης, Ιωάννου, Π. Θεοδοσιάδης, Νακόπουλος, Μ. Θεοδοσιάδης, Μωυσίδης, Βαϊναλής, Κουλιανίδης, Ευθυμιάδης, Εξαρχόπουλος, Γραμματικός.

Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Ανθόπουλος, Τσίλκος, Δημητρίου, Γιαννούλης, Μουρατίδης, Τσαγκέρας, Κακούδης, Παριγορίδης, Στέφες, Στογιάννης, Ευθυμούλης, Χαριάδης.

Παλαίμαχοι Εδεσσαϊκού: Σταφίδας, Τσουμάκας, Ρ. Παυλίδης, Καρασαρίδης, Μπόλας, Τσόψης, Νασιόπουλος, Πασαλής, Χαραλάμπους, Χ. Παυλίδης, Γκίλης.

Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Κότσιρας, Πέτκος, Μελτζανής, Λαγογιάννης.

Ροδοχώρι αποστολή: ΜΑΚΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *