ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Αυτά τα ονόματα αν ανακοινωθούν στις εκλογές Αλεξάνδρειας θα είναι έκπληξη (φώτο)

Αυτά τα ονόματα αν ανακοινωθούν στις εκλογές Αλεξάνδρειας θα είναι έκπληξη (φώτο)

kalpiΕπειδή σε λίγες ώρες αναμένεται να κλείσουν τα ψηφοδέλτια και του δικού μας δήμου, το Αλεξάνδρεια-Γιδάς σας παρουσιάζει εκείνα τα ονόματα τα οποία ακούγονται για υποψήφιοι σε κάποιον από τους συνδυασμούς και αν τελικά θα συμμετάσχουν θα προκαλέσουν αίσθηση.

Γιάννης Απατσίδης: 

Από τους πρωτεργάτες του συνδυασμού του Μπάμπη Γκιόνογλου στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση και με μεγάλη συγκομιδή σταυρών. Είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να ηγηθεί ενός συνδυασμούς στις εκλογές του Μαΐου στις γνωστές συζητήσεις ανάμεσα στον ίδιο, τον Κώστα Ναλμπάντη και τον Νίκο Μπρουσκέλη. Το όνομά του ακούστηκε για υποψήφιο στις περιφερειακές εκλογές ενώ φέρεται να έχει δηλώσει πως δεν θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές.

Γιάννης Γκιουρτζής: 

Την τελευταία στιγμή δήλωση τη συμμετοχή του στις προηγούμενες εκλογές στο πλευρό του Φώτη Δημητριάδη. Ο γιατρός παραιτήθηκε από την παράταξη Δημητριάδη πριν από λίγους μήνες και έχει δηλώσει ανοιχτά τη στήριξή του στον συνδυασμό Γκυρίνη. Παρόλα αυτά έχει δηλώσει πως δεν θα είναι υποψήφιος.

Χάρης Χατζημιχαήλ: 

Έντονη η φημολογία γύρω από το όνομά του και την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Φώτη Δημητριάδη στις εκλογές του Μαΐου. Αινιγματική η δήλωσή στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς λίγες μέρες πριν το Πάσχα πως δεν μπορεί να απαντήσει ακόμα αν θα είναι ή όχι υποψήφιος.

Γιάννης Μοσχόπουλος: 

Πολλοί έχουν συνδέσει τη δημιουργία της ομάδας πολιτών που έχει κάνει με τις εκλογές του Μαΐου. Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία του 2014 ενώ δεν απέκλεισε την συμμετοχή του στις επόμενες εκλογές.

Απόστολος Εξαρχόπουλος: 

Γνώστης των εκλογών. Το όνομά του ακούστηκε από το ξεκίνημα της ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων. Παρόλα αυτά έχει δηλώσει σε στενό του περιβάλλον πως δεν θα είναι υποψήφιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *