ΤΟΠΙΚΑ posted by

Τι ετοίμασαν για το βράδυ των εκλογών το Αλεξάνδρεια-Γιδάς και η RAM Computer (βίντεο)

Τι ετοίμασαν για το βράδυ των εκλογών το Αλεξάνδρεια-Γιδάς και η RAM Computer (βίντεο)

tassosnikosΤη βραδιά των εκλογών, στις 18 Μαΐου, το Αλεξάνδρεια-Γιδάς και η RAM Computer ετοίμασαν μία καινοτομία στην ενημέρωση της Αλεξάνδρειας. Για να σας μεταφέρουμε έγκαιρα και έγκυρα τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών, θα μεταδώσουμε ζωντανά μία μαραθώνια εκπομπή στη WEB TV του Αλεξάνδρεια-Γιδάς  η οποία θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα ολοκληρωθεί με την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών του δήμου της Αλεξάνδρειας.

Προβλέψεις, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, παραλειπόμενα, συνδέσεις με τα επιτελεία των συνδυασμών και καλεσμένους στο στούντιο.

Στο στούντιο συντονίζουν ο Τάσος Ντομουχτσής και ο Νίκος Τάκης. Στη συλλογή των αποτελεσμάτων και την παρουσίαση των γραφημάτων και προβλέψεων ο Παναγιώτης Χαριτάκης. Στην κονσόλα του σκηνοθέτη ο Βασίλης Τάτσης. Στην κονσόλα του ήχου ο Φώντας Λαφαζάνης. Στον σχολιασμό τα πρωτοκλασάτα στελέχη των συνδυασμών.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ στην συνεχόμενη ροή (Live Streaming) δοκιμάζοντας έτσι την συνδεσιμότητά σας για το βράδυ των εκλογών:

 


Live streaming video by Ustream

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *