ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Η Τουρλακίδου – Δροσάκη Ροδιανή υποψήφια με τον Παναγιώτη Γκυρίνη

Η Τουρλακίδου – Δροσάκη Ροδιανή υποψήφια με τον Παναγιώτη Γκυρίνη

petheraaΟνομάζομαι Τουρλακίδου – Δροσάκη Ροδιανή. Είμαι 48 ετών, γεννήθηκα στην Κατερίνη Πιερίας και έζησα στο Αιγίνιο Πιερίας μέχρι τα 21 μου χρόνια. Έκτοτε και μετά τον γάμο μου ζω και είμαι μόνιμη κάτοικος Κορυφής Ημαθίας.

Έχω τελειώσει σχολή βρεφονηπιοκόμων στη Θεσσαλονίκη αλλά λόγω του γεγονότος ότι στην οικογένειά μας έχουμε παιδί ΑμΕΑ δεν μπόρεσα να ασκήσω το επάγγελμά μου αφοσιωμένη στις ανάγκες του γιου μου.

Υπήρξα για 6 χρόνια Ταμίας στον Σύλλογο γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας και θερμή υποστηρικτής πολιτιστικών και εορταστικών εκδηλώσεων.

Γνωρίζοντας από διαφορετική σκοπιά τα προβλήματα που βιώνουμε όλοι μας καθημερινά και τον αγώνα που πρέπει ο καθένας να κάνει για να διορθωθούν ορισμένα πράγματα στην κοινωνία μας και ειδικά στον τόπο που ζούμε και μεγαλώνουν τα παιδιά μας στα δύσκολα αυτά χρόνια της κρίσης, θεωρώ ότι είναι η στιγμή για να δώσω έναν αγώνα δίπλα σε έναν άνθρωπο που είναι απόλυτα συνειδητοποιημένο και έτοιμος να δουλέψει για το καλό του τόπου.

Στις εκλογές του Μαΐου είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό “Ώρα Ευθύνης” του υποψηφίου δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *