ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Μόσχος Κυτούδης: “Αυτά είναι τα στοιχεία – αν ο Ισαάκ Χαλκίδης φοράει παντελόνια πρέπει να παραιτηθεί” (βίντεο)

Μόσχος Κυτούδης: “Αυτά είναι τα στοιχεία – αν ο Ισαάκ Χαλκίδης φοράει παντελόνια πρέπει να παραιτηθεί” (βίντεο)

Τον πρώην πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Αλεξάνδρειας Μόσχο Κυτούδη φιλοξενήσαμε το πρωί της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς.

Με αφορμή αυτά που ειπώθηκαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας (κλικ ΕΔΩ), ο κ. Κυτούδης μας κατέθεσε τα στοιχεία εσόδων – εξόδων μέχρι την ημερομηνία που παραιτήθηκε (07/11/2017), στοιχεία υπογεγραμμένα από τον νέο πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Αλεξάνδρειας Μπάμπη Βουλγαράκη.

Ο Μόσχος Κυτούδης στο τέλος της συνέντευξης κάλεσε τον αντιδήμαρχο Ισαάκ Χαλκίδη να παραιτηθεί.

Δείτε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΦΩΤΟ: 

 

 

24 Comments

  • Παρακολουθώντας το Δημοτικό Συμβούλιο , και διαβάζοντας την ανάλυση που έχετε στην ανάρτηση σας, ο κ Ισαάκ Χαλκίδης είναι έκθετος. Παραπλάνησε το ΔΣ τους πολίτες, και προσπάθησε να εκθέσει τον κ Κυτούδη. Επειδή όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια σήμερα φαίνετε η πραγματική αλήθεια . Ο κ Δήμαρχος οφείλει σήμερα να ζητήσει την παραίτηση του κ Χαλκίδη εάν ο ίδιος δεν υποβάλει την παραίτηση του.Σε διαφορετική περίπτωση τότε και ο ίδιος ο Δήμαρχος είναι συνένοχος στην απόπειρα διαπόμπευσης του κ Κυτούδη.

  • ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΞΕΡΟΛΑΣ ΙΣΑΑΚ ΧΑΛΚΙΔΗΣ? ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ? ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ.

  • Βαρέθηκε ο κόσμος να σας βλέπει και να σας ακούει να αλληλοκατηγοριστε, έχετε καταντήσει ΑΗΔΙΑ…

    • σωστοτατος.δεν εχουν λυσει κανενα προβλημα δεν εχουν κανει τιποτα απο το κανονικο και νομιζουν οτι εχουν κανει πολλα .εχουν κουρασει λυπαμαι

  • ΝΟVARTIS ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΧΡΕΩΣΕ ΤΟΣΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ

  • ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ …ΣΑΣ ΒΑΛΑΜΕ ΝΑ ΛΥΝΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΜΩΡΑ.ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ.ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΚΙΔΑΙΟΥΣ??ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ.ΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .

  • Εσκασες δεν αντεξες μικροφωνο και καμερα αν δεις τα πιανεις κατευθειαν.Ξεκινησε η αποξηλωση του Γκυρινη.Μπραβο μοσχο αλλα οτι κανεις θα σου γυρισει πισω.

    • τι εκανε ο μοσχος δηλαδη εξυπνακια εσυ??βγηκε ο αλλος και στην ουσια τον ειπε οτι εκλεψε…παρε τωρα τα στοιχεια και κλειστε τα στοματακια σας..

    • ”μοσχο” μην απαντας σαν ανωνυμος

  • Ρε ακόμα με το Ισαάκ ασχολείσθε? Αυτός δεν σέβεται τον αδελφό του που το πρόσβαλε βάναυσα ο Γκυρίνης και περιμένετε να σεβαστή τον Μόσχο? Λασπολόγος ήτανε μια ζωή, ρωτήστε και τους συναδέλφους του τι νούμερα τους έκανε όταν ήταν προϊστάμενος.

  • ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΜΟΣΧΟ ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ ΠΡΟΣΕΧΕ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ.ΙΔΙΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑΞΕ ΧΑΠΑΚΙΑ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ.ΕΣΥ ΜΟΣΧΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΠΕΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΔΕΙΞΕ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

  • ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ Ο ΙΣΑΑΚ ΕΔΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΠΕ ΑΝΙΚΑΝΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ ΓΕΛΟΥΣΕ ΣΑΝ Χ….Ο

  • ΙΣΑΑΚ ΧΑΛΚΙΔΗΣ: Να παραιτηθώ, να παραιτηθώ , εντάξει είπα ψέμματα. Τον μισθό μου σαν Αντιδήμαρχος θα τον παίρνω όμως;;;;

  • ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΦΑΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΧΑΛΚΙΔΗ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ.

  • Και πρόεδρος υδραυλικός, να παιζει τους νόμους κομπολόι, που ταμαθε στα νερα, να εχουμε το νου μας σε ολους

  • Ο οραματιστής τις κάθαρσης ο Ισαάκ Χαλκίδης σε ρόλο Εισαγγελέα τις διαφθοράς!!! Όταν γινότανε τα χίλια μύρια στο πρώην Δήμο Μελίκης με παράνομες προσλήψεις, με καταλογισμούς, τόσα χρόνια χωρίς να έχουν ισολογισμούς και πόσα άλλα δεν ξέρουμε ,τότε που ήταν? Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου ήταν τι έκανε? Μήπως τότε το βόλευε για δικούς του λόγους? Η μήπως ακόμη δεν είχε ακόμη το πτυχίο του Εισαγγελέα διαφθορας.

  • Σε όλη την χώρα επικρατεί το κρούσμα τις ιλαράς. Όλος ο κόσμος τρέχει στο Νοσοκομεία για εμβολιασμό. Εμείς εδώ στο Δήμο μας έχουμε το κρούσμα τις αθρόας επισκευής αυτοκινήτων και μηχανημάτων του Δήμου και τρέχουμε στο μοναδικό συνεργείο και επισκευάζουμε απορριμματοφόρα που δεν έχουμε!!! Σύμφωνα με τους υπεύθυνους για αυτό και νοικιάζουμε , αλλά οι επισκευές- επισκευές. Που είσαι Ισαάκ???? Μούγκα στην στρούγκα!!!

  • ΤΕΛΕΙΟ Ο ΙΣΑΑΚ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ?ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΤΟΥΔΗΣ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΟΤΣΟΜΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΣ.ΑΝΑΜΟΝΗ .

  • Αγαπητέ κ Μόσχο Κυτούδη. Μην ασχολείσθε με τον Ισαάκ Χαλκίδη, αυτός ζει στο δικό του κόσμο. Και μέρες που έρχονται θυμηθείτε τι είπε ο Κύριος μας. ″ αφες αυτοίς ου γάρ οίδασι τι ποιούσι “

  • ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΧΘΕΣ Ο ΙΣΑΑΚ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ.ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

  • ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΙΚΗ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 1700000 ΕΥΡΩ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΛΙΚΗΣ.ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.

  • ΟΥΔΕΙΣ ΜΩΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝΕ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΑΛΚΙΔΗ.

  • Αν δεν ητανε βουλευτης ο αδελφος του το πολυ να ητανε καθαριστρια σε σχολειο.Αναρωτιεμαι την παιδεια που διδαξε σαν δασκαλος και τι γραμματα να εμαθε στα παιδια μας και ειναι και αντιδημαρχος.Απο οτι θυμαμαι ητανε και προεδρος πρωτοβαθμιας στην βεροια αν αυτος ητανε προεδρος ολων του εκπαιδευτικου προσωπικου ημαθιας τοτε τι να ητανε οι αλλοι .Γι αυτο η νεα γενια βγηκε καμενη απο κατι τετοιους.Μιχαλη εμεις τι σου φταιγαμε εσενα ειναι αδελφος σου αιμα σου γιατι μας τον φορτωσες γιατι με της δικες σου πλατες βγηκε ρε Μιχαλη.Πας για δημαρχος μην παθεις οτι επαθε και αυτος ……….

  • ΜΟΣΧΟ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕΣ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΔΗ .ΜΟΣΧΟΣ VS ΧΑΛΚΙΔΗ ..= 100 / 0000000000000000 ΜΗΔΕΝ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΚΑΝΕΙΣ…ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *