ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Διευκρινιστική δήλωση του Στέφανου Δελιόπουλου

Διευκρινιστική δήλωση του Στέφανου Δελιόπουλου

delio-300x206Με αφορμή κάποια σχόλια στην προηγούμενη επιστολή μου, θα ήθελα να διευκρινίσω, πως οι εκφράσεις οι οποίες τοποθετούνται εντός εισαγωγικών, δεν χαρακτηρίζουν πρόσωπα, αλλά πράξεις και νοοτροπία απαρχαιωμένων σκέψεων, προς το συμφέρον των ολίγων. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι παραμένω σε αυτήν μου την άποψη και αυτήν θα υπερασπιστώ.

Η κακοδιαχείριση από παρελθόντες διοικήσεις, δεν είναι μεμονωμένων προσώπων αλλά συλλογικών αποφάσεων.

Με την υποψηφιότητα μου αλλά και ολόκληρου του ψηφοδελτίου, του Παναγιώτη Γκυρίνη, με σημαία μας την « ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ », προχωράμε μπροστά για το καλό του τόπου μας, για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.

Υπόσχομαι και εγγυώμαι πως με αρωγό μου την διαφάνεια–ειλικρίνεια και εντιμότητα που με διακατέχει, λόγω αρχών που έχω μεγαλώσει από την οικογένεια μου, σας δηλώνω ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να κρατήσω ψηλά την «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» και αυτά που αντιπροσωπεύει.

Ευχαριστώ πολύ τον Παναγιώτη Γκυρίνη, που με συμπεριέλαβε και εμπιστεύτηκε μια θέση στο ψηφοδέλτιο, το όποιο απαρτίζετε στην πλειοψηφία του, από νέους ανθρώπους – νέες ιδέες – νέα μυαλά.

Με εκτίμηση

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΝΤ. ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *