ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Ο Βεσυρόπουλος για το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Βεσυρόπουλος για το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

vesirΜε αφορμή την κατάθεση τροπολογίας, από Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων και ο Βουλευτής Ημαθίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, σχετικά με την επέκταση του θεσμού των μακροχρόνιων μισθώσεων σε εκμεταλλεύσεις αθλητικών και τουριστικών εγκαταστάσεων, ο κ. Βεσυρόπουλος δήλωσε τα εξής: 

«Με την τροπολογία την οποία καταθέσαμε στο νομοσχέδιο του Μεσοπροθέσμου, δίνεται η δυνατότητα τόσο στο Δήμο Θέρμης όσο και σε κάθε άλλο Δήμο, με απόφαση δημοτικού συμβουλίου, να μπορεί να προχωρήσει σε μακροχρόνια μίσθωση δημοτικών εκτάσεων, για αθλητικές και τουριστικές εγκαταστάσεις, και όχι απαραίτητα στην πώληση όπως προέβλεπε ο σημερινός νόμος.

Η τροπολογία λόγω της ιδιαιτερότητας του νομοσχεδίου που ψηφίστηκε στη Βουλή την Παρασκευή δεν κατέστη δυνατόν να συμπεριληφθεί και να ψηφιστεί.

Η συγκεκριμένη όμως νομοθετική ρύθμιση, όπως δεσμεύτηκε ο αρμόδιος υπουργός θα επανέλθει και θα ψηφιστεί με την έναρξη λειτουργίας της Ολομέλειας της Βουλής.

Έτσι, αίρονται τα εμπόδια που εμπόδιζαν την πραγματοποίηση της επένδυσης στο Δήμο Θέρμης με τη δημιουργία του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επένδυση που θα αναβαθμίσει την περιοχή, θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας και θα συμβάλει στην τουριστική αξιοποίηση ανεκμετάλλευτων περιοχών που ανήκουν στους ΟΤΑ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *