ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Αναχωρεί για Ισπανία ο Κωνσταντίνος Χαμαλίδης – Καλή επιτυχία!

Αναχωρεί για Ισπανία ο Κωνσταντίνος Χαμαλίδης – Καλή επιτυχία!

DSC_0408Στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν πραγματοποιήθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα G4 του TAE KWON DO με συμμετοχή 45 χωρών από όλη την Ευρώπη.

Ο πρωταθλητής του συλλόγου ΦΙΛΙΠΠΟΣ Αλεξάνδρειας Κωνσταντίνος Χαμαλίδης συμμετείχε με την Εθνική Ομάδα Αντρών στην κατηγορία έως 63 κιλά. Κατέκτησε την 5η θέση ανάμεσα σε 32 αθλητές εθνικών ομάδων. Πραγματοποίησε 3 αγώνες, κέρδισε στους πρώτους δύο,  έναν Λευκορώσο και έναν Αζέριο αθλητή. Ηττήθηκε στον επόμενο αγώνα από τον Βέλγο αθλητή Ατσάπ Τσαουάτ ο οποίος κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας.

Ο Κωνσταντίνος πήρε 10 πόντους από τους αγώνες για την Ολυμπιάδα του Ρίο και παράλληλα πήρε την πρόκριση για την Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα (European Games) όλων των αθλημάτων που θα γίνει το 2015 στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Ο Χαμαλίδης είναι 7ος στην δεδομένη στιγμή στην Ευρώπη στους άντρες και χρειάζεται περίπου 20 πόντους ακόμα για να συμμετάσχει στα Γκραν Πρι της Ολυμπιάδας του Ρίο.

Σήμερα Τετάρτη 14 Μαΐου ο Κωνσταντίνος Χαμαλίδης αναχωρεί με τον προπονητή του Γρηγόρη Χαμαλίδη για την Βαλένθια της Ισπανίας όπου γίνεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα G1 όπου θα προσπαθήσει να αποσπάσει περισσότερους βαθμούς για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *