ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Νίκος Ανεσίδης: “Η ώρα της κάλπης”

Νίκος Ανεσίδης: “Η ώρα της κάλπης”

anesidis (2)Φιλες και φιλοι

Γνωριζομαι μαζι σας από χρονια μεσα από την μακροχρονη ενασχοληση μου με τα κοινα αλλα και μεσα από την επαγγελματικη μου λειτουργια. Συναντηθηκαμε στην καθημερινη μας προσπαθεια να παει ο τοπος μπροστα.

Εχω μιλησει με την γλωσσα της αληθειας,με ξεκαθαρα λογια και ακομα πιο διαφανες πραξεις από τις θεσεις τις οποιες ανελαβα να υπηρετησω (δημοτικος συμβουλος, αντιδημαρχος Αλεξανδρειας).

Για την εκλογικη αναμετρηση στις 18 Μαιου εθεσα τον εαυτο μου υποψηφιο περιφερειακο συμβουλο στην προσπαθεια που κανει ο Μαρκος Μπολαρης για την Περιφερεια Κ.Μακεδονιας. Εμπιστευομαι το Μαρκο Μπολαρη για την εργατικοτητα του, το ηθος του και την αποτελεσματικοτητα του στην αντιμετωπιση των τοπικων προβληματων.Πιστευω ότι μπορω να αποτελεσω ένα ουσιακο μελος της ομαδας που θα κληθει να στελεχωσει την Περιφερεια Κ. Μακεδονιας.

Δυστυχως δεν εχουν γινει ακομα πληρως κατανοητες οι δυνατοτητες και οι αρμοδιοτητες που η Περιφερεια μπορει να ασκησει και να εφαρμοσει. Αυτο δεν είναι βεβαια τυχαιο ουτε και είναι ευθυνη της κοινωνιας που δεν εχει αντιληφθει το ρολο που μπορει να παιξει η Περιφερεια στην τοπικη αναπτυξη. Ειναι αποτελεσμα της απουσιας της, από τα τοπικα δρωμενα . Είναι αποτελεσμα της αναρμοδιοτητας που δηλωνει σε κάθε ευκαιρια παρεμβασης που θα μπορουσε να εχει σε τοσα σοβαρα θεματα που εχουν προκυψει τα τελευταια χρονια.

Οι Ευρωπαικες περιφερειες σχεδιαζουν και υλοποιουν πολιτικες αναπτυξης, εκτελουν σειρα ευρωπαικων προγραμματων που στοχευουν στη διατηρηση της κοινωνικης συνοχης, παρεμβαινουν ουσιαστικα στην προβολη των πλεονεκτηματων που κάθε μια από αυτές μπορει να εχει. Αληθεια, θα μπορουσε καποιος να θυμηθει καποια δραση της δικης μας Περιφερειας σε καποιο τομεα δραστηριοτητας, οικονομικης, κοινωνικης , αναπτυξιακης;

Αυτην την απουσια λοιπον είναι που φιλοδοξουμε να αλλαξουμε εφ οσον ΕΣΕΙΣ , με τη δικη σας εντολη μας αναθεσετε να υπηρετησουμε αυτόν τον πολύ σοβαρο θεσμο που καποιοι τον εχουν καταστησει ‘ΑΓΝΩΣΤΟ’ και υποβαθμισμενο.

ΑΝΕΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

Υποψηφιος Περιφερειακος Συμβουλος

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ

Υπ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *