ΤΟΠΙΚΑ posted by

Ένα ημίαιμο λυκοσκυλάκι στην Αλεξάνδρεια αναζητάει σπίτι και οικογένεια (φώτο)

Ένα ημίαιμο λυκοσκυλάκι στην Αλεξάνδρεια αναζητάει σπίτι και οικογένεια (φώτο)

dog

Οι Φιλαδέσποτοι του δήμου Αλεξάνδρειας ανακοίνωσαν:

Μια νεα ζωη ζωη ξεκινησε για τον μικρουλη κακοποιημενο που καποιος μισανθρωπος στις 12/4/2014 του εσπασε τα ποδια και μετα τον πεταξε σε καναλι στην περιοχη του Νεοχωροπουλου. Ειδοποιηθηκε απο καποιους η πυροσβεστικη υπηρεσια, εβγαλε το Σαββουλη απο το καναλι αυτο και μετα……τιποτα….μεχρι εκει……9 ολοκληρες ημερες μετα το συμβαν ηταν ακομη αβοηθητος, χωρις ιατρικη περιθαλψη, να υποφερει και να σπαρταραει απο τους πονους!!!!!

Κακοποιηση, πονος, σοκ, αδιαφορια, ολα μαζι σε υπερθετικο βαθμο….και μετα την εγχειρηση του και ενω ολα πηγαιναν καλα, αρρωστησε βαρια απο παρβοιο!!!! παραιτηθηκε….δεν μπορουσε αλλο,,,μα τοσο μικρουλης που να βρει τοσες αντοχες!!!!!ελα μικρουλη, μην τα παρατας υπαρχουν ανθρωποι που σε νοιαζονται και σ αγαπανε….του ελεγα καθε φορα…και με κοιτουσε με αυτα τα μεγαλα αθωα ματια…

Ο Σαββουλης λοιπον σημερα ειναι πολυ καλα, ειναι ετοιμος να βρει τη παντοτινη του οικογενεια, με ανθρωπους που θα τον αγαπουν και θα τον εχουν σαν ισοτιμο μελος οικογενειας.

Το αξιζει,γιατι αποδειχτηκε μαχητης!!!!Εχει γινει ενα χαρουμενο και τρυφερο σκυλακι και τα παει με ολους καλα, ανθρωπους, σκυλια και γατες!!!!

Ειναι ημιαιμο λυκοσκυλακι, 4 μηνων, 11 κιλα και θα φτασει τα 25 κιλα περιπου

Θα δοθει σε υπευθυνη οικογενεια με συμβολαιο υιοθεσιας

Κούλα Καρβουνάρη τηλ 6973884340

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *