ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ posted by

Σχολή Χορού “ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ”, Μάιος – Ιούνιος – Ιούλιος 2014 (φώτο-βίντεο)

Σχολή Χορού “ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ”, Μάιος – Ιούνιος – Ιούλιος 2014 (φώτο-βίντεο)
8Παράσταση “Παγκόσμια Ημέρα Χορού” | Σάββατο 3 Μαΐου
Η 1η χορευτική στάση της Σχολής μας έγινε στις 3 Μαΐου στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό κέντρο Ωραιοκάστρου, σε διοργάνωση του Συλλόγου Χορού Βορείου Ελλάδος, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας χορού. Η Σχολή μας ενθουσίασε το κοινό με χορογραφίες Musical, από Αννέτα & Βάσια Λακασά, με ομάδα 46 χορευτών από το εφηβικό τμήμα και το τμήμα ενηλίκων.

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Παράσταση “Let’s Dance”, Θέατρο Αυλαία | Σάββατο 24 Μαΐου
2ος Χορευτικός προορισμός της Σχολής μας είναι το θέατρο Αυλαία, στην Παράσταση “Let’s Dance”, το Σάββατο 24 Μαΐου 9μ.μ . Η ανανεωμένη ομάδα μας, που αποτελείται από 70 χορεύτριες θα παρουσιάσει χορογραφίες Κλασσικού Χορού και Musical. Σε αυτήν την Παράσταση η Σχολή μας θα κάνει την ΠΡΕΜΙΕΡΑ του Κλασσικού έργου PAQUITA, με αυθεντικές χορογραφίες από το 1847.

ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, Δημοτικό Θέατρο Πλατέως | Σάββατο 21 Ιουνίου
Κάθε χρόνο διοργανώνουμε Ανοιχτά Μαθήματα στις τάξεις μας, δίνοντας την δυνατότητα στους γονείς να παρακολουθούν και να ενημερώνονται για την πρόοδο των παιδιών τους. Φέτος τα Ανοιχτά Μαθήματα των μικρών τάξεων θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 21 Ιουνίου 6μ.μ στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέως, σε μία εκδήλωση ανοιχτή προς το κοινό. (fotografia >

Μαθήματα “Family Day” και “DANCE with your Friend” | 23-27 Ιουνίου
Ένας ξεχωριστός μήνας για τη Σχολή μας είναι ο Ιούνιος με τη διοργάνωση των μαθημάτων “Family Day”, ένα συναρπαστικό μάθημα, όπου ο Χορός φέρνει πιο κοντά τις μικρές μπαλαρίνες με τους γονείς τους, οι οποίοι τις ακολουθούν βήμα προς βήμα. Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή έχουν τα ολοκαίνουρια μαθήματα “DANCE with your Friend”, στα μεγαλύτερα τμήματα της Σχολής.

https://www.youtube.com/watch?v=dVPCjlGtXnk

Καλοκαιρινά Μαθήματα Χορού | 1-31 Ιουλίου 5
Weeks Summer Dance Training 5 Εβδομάδες Μοναδικές, Γεμάτες Χορό για ΌΛΟΥΣ!!! Η Σχολή μας για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει για το καλοκαίρι ΕΝΤΑΤΙΚΑ Μαθήματα Χορού, από 1 μέχρι 31 Ιουλίου. Τα Μαθήματα απευθύνονται σε εφήβους (11-17) και ενήλικες (18+), με ή χωρίς προηγούμενη εμπειρία στο χορό. Θα πραγματοποιηθούν μαθήματα : Κλασσικού Χορού & Κλασσικού Ρεπερτορίου / Σύγχρονου Χορού / Musical / Ενδυνάμωσης & Ευλυγισίας. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα : 23330 22259 | 6976473655

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *