ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Απάντησε στην πρόσκληση σε Debate του Αλεξάνδρεια-Γιδάς ο συνδυασμός Δημητριάδη

Απάντησε στην πρόσκληση σε Debate του Αλεξάνδρεια-Γιδάς ο συνδυασμός Δημητριάδη

banner_dimitriadis3Το γραφείο τύπου του Φώτη Δημητριάδη ανακοίνωσε:

Ο Φώτης Δημητριάδης αποδέχεται με χαρά κάθε ευκαιρία για διάλογο σε Μέσα Ενημέρωσης, ώστε να γνωρίσουν οι ψηφοφόροι τα προγράμματα των συνδυασμών και να φανεί ποιος έχει και ποιος όχι σοβαρό σχέδιο για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Έφτασε στα γραφεία μας η πρόταση του «Αλεξάνδρεια – Γιδάς» για διαδικτυακή αναμέτρηση μεταξύ του κ. Δημητριάδη και του κ. Γκυρίνη την Πέμπτη.

Ο συνδυασμός μας απαντά θετικά στην πρόταση αυτή αρκεί να διευκρινιστούν οι όροι διεξαγωγής αυτού του ενδιαφέροντος debate, όπως θα έπρεπε να γίνει εξ αρχής. Να ξεκαθαριστεί δηλαδή εάν οι δημοσιογράφοι θα είναι κοινής αποδοχής, εάν θα έχουν οι υποψήφιοι τον απαραίτητο χρόνο για να αναπτύξουν τις απόψεις τους και αν θα μπορούν να απευθύνουν ο ένας στον άλλον ερωτήσεις.

Είμαστε βέβαιοι ότι σε πνεύμα συνεννόησης θα καταλήξουμε σε έναν εποικοδομητικό διάλογο.

Με την ευκαιρία αυτής της πρόσκλησης, όμως, θα πρέπει να μάθουν οι πολίτες της Αλεξάνδρειας ότι ο κ. Γκυρίνης απέρριψε την πρόσκληση σε τηλεοπτική αναμέτρηση από την TV100.

Αναρωτιόμαστε γιατί δεν θέλει να αναπτύξουμε τις απόψεις μας σε έναν τηλεοπτικό σταθμό μεγάλης εμβέλειας στη Μακεδονία με εγνωσμένης αξίας δημοσιογράφους, μέλη της Ένωσης Συντακτών, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από τους συνδυασμούς μας ή με παράγοντες της περιοχής μας. Ελπίζουμε ότι έστω και την τελευταία στιγμή ο κ. Γκυρίνης θα πάψει να κρύβεται από τους ψηφοφόρους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *